fbpx

За Разговор.мк

Сите имаме ментално здравје, сите треба да имаме пристап до грижа за истото. Разговор.мк е онлајн платформа која овозможува брз, едноставен и анонимен пристап до професионални психолози и советувачи.
Избери име
Одбери и резервирај термин
Добиј корисен совет

Добиј совет во врска со...

Личен развој
Како до најдобрата верзија од себе?
Анксиозност
Победи го чувството на внатрешна вознемиреност и страв.
Прокрастинација
Престани да ги одложуваш обврските и превеземи акција.
Депресија
Превземи го првиот чекор кон победата.
Врски
Советувај се како да конструктивно да ги надминеш проблемите со твојот партнер.
Справување со животни промени
Добиј ја потребната поддршка да се справиш со ненадејни животни промени.
ЛГБТ
Бидејќи заслужуваш поддршка во борбата против општествената стигма.
Родителство
Советување во врска со одгледување на деца и родителство
Зависности
Справување со разни видови зависности
Брачно советување
Советување за брачните односи
Семејно насилство
Справување со насилство во семејството,

Новости

Прочитајте ги нашите објави во врска со менталното здравје.
Види блог
Остварени разговори
Задоволни клиенти

Психолози

Запознај ги психолозите  кои се достапни на нашата платформа.
Анѓела Секуловска
Анѓела Секуловска

Онлајн Психолог

Личен раст и развој, Анксиозност, Мотивација, Стрес

Розита Андонова
Розита Андонова

Онлајн Психолог

Депресија, Анксиозност, Стрес, Панични напади

Христина Стефановска
Христина Стефановска

Онлајн Психолог

Детска психологија, Психолошка поддршка и советување на родители, Психолошко советување на тинејџери, Родителски вештини

  Рената Димановска
  Рената Димановска

  Онлајн Психолог

  Анксиозност, Личен развој, Психодијагностика, Психолошка поддршка и советување на родители

   Драгица Стаменковиќ
   Драгица Стаменковиќ

   Онлајн Псиголог

   Личен раст и развој, Родителски вештини, Партнерска терапија, Индивидуални потешкотии

    Маргарита Николовска
    Маргарита Николовска

    Онлајн Психолог

    Реалациони и адаптациски проблеми, Анксиозност, Панични напади

     Зорица Николова
     Зорица Николова

     Онлајн Психолог

     ЛГБТИ, Емоционлана и развојна криза, Релациски односи, Семејно насилство

     Благородна Димова
     Благородна Димова

     Онлајн Психолог

     ЛГБТИ, Семејно насилство, Вознемиреност

      Верица Бакулеска
      Верица Бакулеска

      Онлајн Психолог

      Личен развој, Анксиозност, Депресија, Асертивна комуникација

       Билјана Стојановска
       Билјана Стојановска

       Онлајн Психолог

       Развојни проблеми кај деца и адолесценти, ЛГБТИ, Психодијагностика, Депресија и емоционални кризи

        Сања Јовановска
        Сања Јовановска

        Онлајн Психолог

        Брачна и партнерска терапија, Работа со зависници, Анксиозност и панични напади, Работа со развојни проблеми кај деца и младинци

         Атанас Иваноски
         Атанас Иваноски

         Онлајн Психолог

         Самопочит и безусловно себеприфаќање, Асертивна комуникација, Стрес, Анксиозност и депресија

          Розалија Секулоска
          Розалија Секулоска

          Онлајн Психолог

          Личен и професионален раст и развој, Анксиозност, Брачно советување и психотерапија, Работа со деца и адолесценти

           Марија Чурукоска
           Марија Чурукоска

           Онлајн Психолог

           Детска психологија, Индивидуално советување, Психолошка поддршка за личен раст и развој

            Алисија Колевска
            Алисија Колевска

            Онлајн Психолог

            Личен развој, Добросостојба на психофизичко, социјално и спиритуално ниво

             Елена Кабранова
             Елена Кабранова

             Онлајн Психолог

             Односи со другите, Семејно насилство, Воспитување

              Димитар Чучаров
              Димитар Чучаров

              Онлајн Психолог

              Развојна психологија, Личен развој, Анксиозност и депресија, Семејно насилство

               Ирина Николовска
               Ирина Николовска

               Онлајн Психолог

               Животни вештини, Родителски вештини, Состојба на анскиознсот и стравови, Личен и професионален развој

                Ивона Пауновски
                Ивона Пауновски

                Онлајн Психолог

                Анксиозност, Панични напади, Депресија, Мотивација

                 Мируна Топалоска
                 Мируна Топалоска

                 Онлајн Психолог

                 Анксиозно депресивно растројство,  Социјални фобии, Панично растројство, Брачно советување

                  Павел Балојани
                  Павел Балојани

                  Онлајн Психолог

                  Депресија, Ансиозност, Врски, Личен раст и развој

                   Благица Ваниќ
                   Благица Ваниќ

                   Онлајн Психолог

                   Депресија, Анксиозност, Панични напади

                    Ивана Ѓоргиевска
                    Ивана Ѓоргиевска

                    Онлајн Психолог

                    Личен развој, Работа со деца и адолесценти, Психолошка поддршка и советување на родители, Мотивација

                     Абдула Тачи
                     Абдула Тачи

                     Онлајн Психолог

                     Анксиозност, Депресија, Релации, Зависност

                      Искра Тренчевска Ивановска
                      Искра Тренчевска Ивановска

                      Онлајн Психолог

                      Ниска самодоверба, Депресија, Анксиозност, Подобрување на комуникациски вештини.

                       Мони Кузмановска
                       Мони Кузмановска

                       Онлајн Психолог

                       Психолошка поддршка и советување на партнери/ родители, Поддршка и советување при справување со загуби, Личен раст и развој, Анксиозност

                        Јасмина Михаиловска
                        Јасмина Михаиловска

                        Онлајн Психолог

                        Анксиозност и депресија, Релациски и семејни проблеми, Развојни кризи и загуби, Панични напади

                         Ивана Велевска
                         Ивана Велевска

                         Онлајн психолог

                         Семејни и партнерски релации, Личен раст и развој, Родителски вештини, Детска психологија

                          Наталија Ефремова
                          Наталија Ефремова

                          Онлајн психолог

                          Советување и работа со родители и деца, Стравови, Стрес, Анксиозност