fbpx
Кои се петте фази во романтичните врски?

Неизбежно е дека ќе се соочите со предизвици во врската – без разлика дали се работи за романтични врски, врски родители-дете, сестрински врски, пријателства или врски на работното место. На крајот на краиштата, сите ние копнееме за поддршка и врска со други луѓе, но реалноста е дека на многумина од нас им е тешко да […]

Read more
Разговор.мк овозможува 70 бесплатни анонимни сесии!

Анонимно советување и терапија од комфорот на вашиот дом! Користењето на технологија за подобрување на индивидуалното здравје, или познато како “телемедицина” се достигувања кои носат промени во здравствената индустрија. Разговор.мк претставува голем напредок за модерната психотерапија и советување во нашата држава. Сега, со помош на нашата мобилна апликација за Андроид уреди добивате едноставен, брз и […]

Read more
Како советувањето за врски може да ви помогне ако сте сингл

Како советувањето за врски може да ви помогне ако сте сингл Ако сте сингл, идејата да се оди на „Советување за врски“ можеби се чини несоодветно. Многу луѓе мислат дека советувањето за врски е за парови и не е релевантно ако немате партнер. Но, ако сакате да ги разгледате вашите претходни навики со цел да […]

Read more