fbpx
Билјана Толевска Наумовска

Билјана Толевска Наумовска

Специјалности на Билјана Толевска Наумовска: Анксиозност - Емоционални предизвици - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен раст и развој - Мотивација

Допишување – Нема можност

Аудио Повик – 700 денари

Видео повик –  800 денари

За мене

Лиценциран психолог  и Психодрама терапевт под супервизија.

Мој пристап

Мојот пристап е фокусиран на индивидуалните потреби и цели на клиентот. Заедничките терапевтски сесии се безбедно место на истражување во кои можете да очекувате поддршка и прифаќање во текот на целиот терапевтскиот процес. Зголемување на свесноста, на контактот со себе, разбирањето на своите потреби, желби и емоции со цел наоѓање на начини за подобрување на односот кон себе и со тоа подобрување на нашето целокупно животно задоволство и себеприфаќање.

Искуство

 • 2022 - Во тек: Ко-основач на “СЕГА И ОВДЕ” Битола, Здружение за психолошка и социјална поддршка

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Билјана Толевска Наумовска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Билјана Толевска Наумовска за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Билјана Толевска Наумовска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG