fbpx
Величе Ристова

Величе Ристова

Специјалности на Величе Ристова: Депресија - Анксиозност - Родителство - Советување на тинејџери - Животни вештини - Организациска психологија - Проблеми поврзани со плодност - Сексуалност - Постнатална депресија - Поддршка за време на бременост и пуерпериум

Допишување – 800 денари

Аудио Повик – 1000 денари

Видео повик –  1200 денари

За мене

Дипломиран психолог при Универзитет Св.Кирил и Методиј- Скопје. Магистер го клиничка и советодавна психологија при МСУ- Свети Николе. Поседувам општа лиценца за вршење на психолошка дејност од страна на Комората на психолози на РСМ. Во процес на едукација на Академијата за човечки ресурси при Институт Концепт. Моето работно искуство започна со работа како училишен психолог. Следно искуство ми беше во Црвениот крст на РСМ -ОО Струмица како стручен соработник- Психолог, каде работев на многу проекти со млади, лица со попреченост и стари изнемоштени лица. Исто така пружев прва психолошка помош и психосоцијална поддршка на корисниците, давателите на услуги и на бегалци од војната во Украина. Моментално работам како Психолог во психолошко советувалиште во склоп на Поликлиника Мартини- Струмица. Применувам психолошко советување и поддршка на трудници, родители, адолесценти и млади лица.

Мој пристап

Хуманистички пристап, каде се насочувам кон градење на однос кон себе и околината, развивање на свесноста и преземање на одговорност. Поддржување при развивањето на капацитетите и потенцијалите кај личноста. Во однос на личноста на клиентот, го прилагодувам мојот пристап.

Искуство

 • 2021 - 2022: Црвен Крст на Р.С.М. ОО Струмица,
 • 2023 - Во тек: Психолошко советувалиште при поликлиника Мартини

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Величе Ристова.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Величе Ристова за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Величе Ристова е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG