fbpx
Златка Петреска

Златка Петреска

Специјалности на Златка Петреска: Анксиозност - Стрес - Справување со животни промени - Емоционални предизвици - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен раст и развој - Личен и професионален развој - Управување со емоции и стрес - Психосоматски нарушувања - Гешталт терапија

Допишување – 400 денари

Аудио Повик – 500 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Дипломиран лиценциран психолог,дипломиран сертифициран гешталт психотерапевт,искуство во работа со клиенти во советувалиште на Црвен Крст како и во приватна пракса,член на Здружение Здраво Родителство,издаден краток прирачник за родителство,одржани работилници за родители,вработена во областа за човечки ресурси,кариерен советник

Мој пристап

Советување за подобрување на менталното здравје,како и психотерапија

Искуство

 • 2016 - во тек: Советување и психотерапија
 • 2012 - во тек: кариерен советник и специјалист за ЧР

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Златка Петреска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Златка Петреска за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Златка Петреска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG