fbpx
Марија Грубор

Марија Грубор

Специјалности на Марија Грубор: Справување со животни промени - Управување со емоции и стрес - Психодијагностика - Депресија - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен и професионален развој - Емоционални кризи - Самодоверба - Идентитет - Релациски односи

Допишување – 600 денари

Аудио Повик – 1000 денари

Видео повик –  Нема можност

За мене

Дипломиран и лиценциран психолог со клиничко искуство, креативен светоглед и уникатна ризница на терапевтски техники. Во текот на изминативе пет години, мојата примарна дејност е во областа на советодавната психологија во рамки на здравствениот систем, а дополнителното искуство го создавам преку посетување обуки и едукации, волонтирање, организирање јавни работилници, и самостојна работа со клиенти.

Мој пристап

Како психодрамски психотерапевт во обука, мојот пристап е хуманистички, холистички и секогаш воден на актуелните потреби на клиентот и неговите креативни и духовни потенцијали.

Искуство

 • 2020 - во тек: Приватна психолошка пракса
 • 2019 - 2020: Психолог-волонтер во ЈЗУ Универзитетска клиника за онкологија и радиологија
 • 2018 - во тек: Психолог во Институт за Трансфузиона медицина
 • 2015 - 2017: Стажант по клиничка психологија при ЈЗУ Универзиретска клиника за психијатрија

 • Побарај бесплатна консултација од Марија Грубор.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Марија Грубор за работата и искуството со нив. 

  "Osloboduvacki"razgovor
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Odlicen psiholog. Ti blagodaram od srce
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Марија е одличен соговорник. Слуша, ги поставува правилните прашања и советува соодветно и убаво.
  Најтопла препорака за Марија, одличен соговорник и слушател.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Awesome kako i sekogas!!!​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  NAJDOBRA! Sekogas znae tocno sto da kaze i so sekoja sesija mnogu mi pomaga, ja pozdravuvam!!!
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  За прв пат се почувствував слушнато и разбрано од страна на професионално лице.
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Марија е одлична, времето ми пролета зборувајќи со неа и навистина ми помогна❤️
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Предобро искуство 10/10
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Super, odlichno iskustvo
  Mnogu ja preporacuvam Marija, odlicen pristap poddrska razbiranje i sovetuvanje, so sigurnost go saka najdobroto za svoite pacienti ,uspeh zdravje i mentalna sostojba.
  Najdobra e nema zbor :)
  Odlicna. Nemam dovolno ubavi zborovi za nea, taa e topol covek koj si ja saka rabotata, raboti od srce i dava se od sebe :) sum posetila mnogu psiholozi do sega i mozam da kazam so sigurnost deka Marija najmnogu mi pomaga i me razbira. Ednostavno e prekrasna licnost ❤
  Марија е исклучително пријатен, сочувствителен и прониклив соговорник. Сесиите со неа секогаш изобилуваат со чудесни нови перспективи и мали лични победи.
  Ми Отвори Нови Видици На Работите Што Ги Доживувам.
  Прекрасен психолог, успеа да ме разбере од прва сесија и да ми помогне околу за мене претешка дилема со која се соочувам. Благодарам од срце
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Марија Грубор е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG