fbpx
Наташа Ивановска

Наташа Ивановска

Специјалности на Наташа Ивановска: Анксиозност - Стрес - Справување со животни промени - Мајчинство - Страв - Партнерска терапија - Самодоверба - Личен раст и развој - Гешталт терапија

Допишување – Нема можност

Аудио Повик – 900 денари

Видео повик –  1200 денари

За мене

Јас сум дипломиран и лиценциран психолог, Гешталт психотерапевт. Ко-основач сум на Моди Центар. Како Гешталт психотерапевт имам искуство во индивидуална работа со клиенти како и со групи за личен раст и развој. Организатор сум на повеќе работилници и вебинари. Своето знаење и компетентност постојано го надоградувам преку следење на обуки, семинари и стручни собири од областа на психологијата.

Мој пристап

Во работата со клиенти го користам Гешталт пристапот. На секој клиент му пристапувам индивидуално зависно од неговите потреби во тој момент. Воспоставуваме релација каде што му помагам да дојде до поголема свесност за себе и околината, да ги прошири своите гледишта и можности во дадена ситуација, како и да стане способен да си помогне самиот на себе си, бидејќи сметам дека секоја личност има свои капацитети за кои понекогаш ни самата не е свесна.

Искуство

 • 2018 - Во тек: Приватна пракса како психолог/ психотерапевт во Моди Центар – Центар за Гешталт тренинг, едукација, советување, психотерапија и психодијагностика

 • Побарај бесплатна консултација од Наташа Ивановска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Наташа Ивановска за работата и искуството со нив. 

  Professionala podrska,nasoka I nacini za spravuvanje,mnogu korisen razgovor.Pozitivno iskustvo.Ke prodolzam I Preporacuvam😊
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Zadovolna od sesijata,sekoja preporaka!!!​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Првата сесија ми остави добар впечаток. Нормално е дека се' уште е многу рано за донесување било какви заклучоци, зашто психотерапијата е предизвик на долги стази и работа на себе. Сметам дека со помош на Наташа, ќе искристализирам многу работи кои се во епицентарот на мојот живот, на лично и на професионално ниво. Се радувам на нашата можност за понатамошно градење на комуникација и однос.
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Наташа Ивановска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG