fbpx
Николина Дојчиноска

Николина Дојчиноска

Специјалности на Николина Дојчиноска: Стрес - Емоционални предизвици - Родителство - Советување на тинејџери - Мотивација - Самодоверба - Психоонкологија - Поддршка за време на бременост и пуерпериум - Анксиозност - Самопочит и безусловно себеприфаќање

Допишување – Нема можност

Аудио Повик – 750 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Дипломиран и лиценциран психолог, интегративен советник, сертифициран психодијагностичар. Поминати многубројни обуки во областа на социјална заштита, емоционална писменост, личен раст и развој.

Мој пристап

Мојот пристап е интегративен, поддржувачки, насочен кон секој поедин клиент и неговите потреби. Според мене, како психолог, но и како човек најважно е да бидеме свесни каков став имаме кон нештата што ни се случуваат. Потешкотии имало и ќе има, но наше е што прифаќаме, а што ќе пуштиме. Во таа насока сум тука да ја пружам психолошката поддршка и заедно да растеме со нови увиди и повисока свесност. "Патот до врвот може е тежок, но погледот од таму вреди".

Искуство

 • 2018 - Во тек: Воспитувач во ЈУЗДВСП
 • 2018 - 2019: Психолог во ХОПС - Опции за здрав живот,
 • 2018 - 2019: Психолог во НВО "Лулка" Здружение за грижа и едукација на бремени жени, мајки и деца
 • 2018 - 2018: Психолог-волонтер при Комора на психолози во психолошка поддршка на лица болни од карцином
 • 2016 - 2018: Психолог во Интернационална организација JRS

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Николина Дојчиноска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Николина Дојчиноска за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Николина Дојчиноска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG