fbpx
Нина Тасевска

Нина Тасевска

Специјалности на Нина Тасевска: Анксиозност - Стрес - Справување со животни промени - Емоционални предизвици - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен раст и развој - Советување на тинејџери - Животни вештини - Мотивација - Самодоверба

Допишување – 700 денари

Аудио Повик – 800 денари

Видео повик –  900 денари

За мене

Јас сум дипломиран лиценциран психолог, со десетгодишно работно искуство во училиште и четиригодишно работно искуство како работен терапевт во старски дом. Сум поминала повеќе обуки за работа и справување со адолесцентски кризи, промени, проблеми. Искуство во работа со тинејџери и возрасни. Вклучена во низа проекти за ментално здравје кај младите, организатор и учесник на семинари, конференции и работилници од повеќе психолошки области. Обучена за кариерно советување, развој на професионални компетенции и препознавање на сопствените потенцијали ; справување со насилство меѓу врсници. Предавач на повеќе актуелни теми меѓу кои најзначајни се подготовка за и надминување на предизвици при јавен настап, булинг, ефективна комуникација, родителски стилови, анксиозност и депресија кај младите и многу други. Најголем предизвик-помагање во развој на човековите потенцијали и можности.

Мој пристап

Разбирање, поддршка, активно слушање. Советодавен пристап со примена на методи, техники, вежби соодветни за проблематиката на работа. По потреба се применуваат и психотерапевтски техники, за кои сум обучена. Пристапот е индивидуален, зависно од потребите на клиентот. Сите клиенти без оглед на проблемот ќе се чувствуваат пријатно и опуштено-главната цел ми е клиентите да чувствуваат дека имаат потенцијал за решавање секакви животни предизвици, само тој потенцијал треба да се разбуди.

Искуство

 • 2008 - 2012: Работен терапевт, работа со стари лица во Старски дом "Сју Рајдер" - Битола
 • 2014 - Во тек: Работа како психолог во Музичко уметничко училиште

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Нина Тасевска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Нина Тасевска за работата и искуството со нив. 

  Одлично, многу ми беше пријатен целиот разговор. Ти благодарам Нина. До следно видување.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  {{mpg_review_4}}
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Za Nina mozam da kazam deka e pred se predobra licnost ,celosno posvetena na svojata rabota..mene licno mi pomogna mnogu da sogledam deka losata slucka vo zivotot deka mi donese mnogu pozitivni nesta i misli..Nina e ednostavno licnost koja ti ovozmozuva da ja cuvstvuvas kako svoja bliska osoba..Ti blagodaram Nina prodolzuvame so sorabotkata
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Прекрасна личност, експерт во својата професија.10/10 ​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Ви благодарам што ме ислушавте, многу ми значеше.
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  {{mpg_review_8}}
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Odlicno, Nina lesno go razbra mojot problem. Korisni soveti i napatstvija
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Одлично прво искуство , се чуствував опуштено и разбрано , поставените прашања ме потикнаа на размислување , дефинитивно ќе продолжиме со сесии :)
  Многу големо охрабрување добив што мислам дека ми е потребно во овој момент и пријатна личност за разговор.
  It was nice to talk to Nina, we didn't discuss all the issues, but I believe I will have more sessions with her.
  Нина е многу трпелива и пријатна за разговор
  Prezadovolni..predobra ..pozitivna i celosno posvetena..ja preporacuvam Nina😀na sekoj koj mu e potreben Psiholog koj e opusten i pred kogo mozes da se cuvstvuvas kako da razgovaras so nekoja bliska osoba..Nase prvo i pozitivno iskustvo
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Нина Тасевска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG