fbpx
Фросина Илијевска

Фросина Илијевска

Специјалности на Фросина Илијевска: Депресија - Анксиозност - Справување со животни промени - Емоционални предизвици - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен раст и развој - Самодоверба - Проблеми поврзани со плодност - Гешталт терапија - Емоционални кризи

Допишување – 700 денари

Аудио Повик – 850 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Јас сум лиценциран психолог и сум на едукација за Гешталт терапија во Совелувалиште за хумана соработка-Гешталт институт. Се стремам да напредувам во мојата професија и да го надградувам моето знаење. Во луѓето го препознавам потенцијалот за раст и развој. Сметам дека секој човек може да се промени, доколку работи на себе и вложува во своето ментално здравје.

Мој пристап

Работам со техники на насочено внимание и потсетување на клиентот за неговите чувства кои се присутни во тој момент. Со помош на свесноста за своите чувства и потреби, во сега и овде, човекот ја препознава својата автентичност и учи како да ги прифати своите чувства, наместо да ги потисне. Се што е потиснато, некогаш ќе исплива на површина. Со чувството на безбедност и сигурност кој се јавува за време на сеансата, на клиентот му се овозможува да проба нови начини на функционирање во безбедна средина, каде што ќе биде прифатен со сите негови особини. Сеансите се одвиваат спонтано, приоритет ставам на она што е потребно да го истражи клиентот во тој момент.

Искуство

 • 2019 - Во тек: Стажант психолог во дом за стари лица ,,Идила Терзиева`

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Фросина Илијевска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Фросина Илијевска за работата и искуството со нив. 

  Пријатен разговор, одличен пристап полн со разбирање
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Прекрасна личност. Имавме супер разговор, сигурно би го повториле ❤️​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Фросина Илијевска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG