fbpx
Цветанка Бурзевска

Цветанка Бурзевска

Специјалности на Цветанка Бурзевска: Личен раст и развој - Личен и професионален развој - Самодоверба - Гешталт терапија - Страв - Советување на тинејџери - Стрес - Емоционални предизвици - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Коучинг психологија

Допишување – 1000 денари

Аудио Повик – 1200 денари

Видео повик –  1500 денари

За мене

Лиценциран Психолог, Гешталт Психотерапевт, сертифициран тренер и практичар по Арт Терапија.Повеќе годишно искуство како психолог во индивидуална и групна пракса, ментор, организатор на работилници, креатор на програми за личен раст и развој, прирачници и работилници со креативен и експресивен пристап.Ко-основач на Моди Центар Скопје ( Центар за психотерапија, советување, психодијагностика и гешталт едукација )Основач на ГАТ Терапи - Гешталт Арт Терапија.Affiliate член на ЕФАТ (Европска Федерација на Арт Терапевти), дел од 5 члениот Комитетот за Комуникации на ЕФАТ, целосен член на EAGT. Досега имаm многубројни работилници за Личен раст и развој, Учество на панел дискусии за ментално здравје, Лидерски вештини и способности, Креативно Лидерство, Организирање на тимбилдинзи.

Мој пристап

Преку гешталтистичко-уметнички пристап разговараме, комуницираме, се едуцираме и работиме на себе. Уметничката терапија може да ги подобри комуникациските вештини со стимулирање на десната хемисфера на мозокот, која е одговорна за креативноста, интуицијата и емоциите. Уметничката терапија, исто така, може да ја подобри самосвесноста, самоизразувањето и саморегулацијата на клиентите, кои се од суштинско значење за ефективна комуникација.

Искуство

 • 2018 - во тек: МОДИ Центар - Центар за Гешталт тренинг, советување, психотерапија и психодијагностика

 • Побарај бесплатна консултација од Цветанка Бурзевска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Цветанка Бурзевска за работата и искуството со нив. 

  Одлична секоја препорака
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Цветанка Бурзевска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG