fbpx

Зошто да креирате профил на Разговор.мк?

                                                     Флексибилност

Разговор.мк е бесплатна за сите психолози, психотерапевти и советувачи. Платформата нуди апсолутна флексибилност и работа под ваши услови.

 • Одберете кои денови и во кои термини сакате да бидете достапни
 • Одберете дали сакате да бидете достапни за сесии со допишување, аудио или видео
 • Поставете си цена која вам ви одговара за сите различни начини на комуникација
 • Редовна и навремена исплата на неделно ниво

                                     Фокусирај се на твојата работа

Вашиот фокус е 100% на советувањето. Нема потреба да се грижите за наплата, клиенти, поддршка или оперативни проблеми. Ние се грижиме за вас.

                                               Пристап до нов пазар

 • Над 60% од нашите корисници за прв пат разговараат со психолог токму преку нашата платформа. 
 • Станете достапни за над 2000 корисници на нашата апликација од Македонија и од странство
 • Наскоро достапна и на англиски јазик

Креирај го твојот профил

Што е потребно за да се приклучиш на платформата?
 • Стабилна интернет конекција
 • Андроид телефон и/или пристап до веб прелистувач (лаптоп или десктоп компјутер)
 • Минимум 2 години работно искуство во областа и лиценца издадена од Комора на психолози на Република Македонија.
 • Активна електронска пошта (е-маил)
 • Банкарска сметка
Процес на креирање на профил

Откако ќе ја пополните и поднесете формата за аплицирање ќе бидете контактирани во рок од 2 работни дена преку телефон.

Низ разговор ќе го утврдиме вашето искуство, вашите интереси и фокус во областа.

По завршување на овој процес ќе можете да пристапите на платформата во рок од 2 работни дена.