fbpx

Контакирај нѐ

Имаш прашање или сакаш да пријавиш проблем?

  Побарај не

  +389 78 368 313

  Прати ни меил

  support@razgovor.mk info@razgovor.mk

  Побарај бришење.

  Доколку имаш креирано профил со емаил и лозинка, можеш да побараш бришење на сите податоци поврзани со тој емаил во било кое време.

  Пиши ни на support@razgovor.mk.