fbpx

Бараш лиценциран психолог? Одбери еден од 80+ лиценцирани психолози преку Разговор.мк

Се соочуваш со анксиозност, стрес, панични напади, недостаток на самодоверба, депресија или сакаш да работиш на себе и својот личен развој? Преземи ја нашата мобилна апликација и најди го идеалниот лиценциран психолог за тебе по пристапна цена.

Види функционалности на апликацијата
Психолог

Од сега, можност и за групни сесии.

Сподели искуства со оние кои се соочуваат со слични предизвици како и ти. Во групна средина, сфаќате дека не сте сами со вашиот предизвик.

Не знаеш од каде
да почнеш? Побарај консултација од психолог!

Сподели го проблемот со кој се соочуваш и ние ќе го дистрибуираме до релевантните лиценцирани психолози. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна консултативна сесија. На овој начин, можеш да пробаш разговор со повеќе психолози за да го најдеш идеалниот за тебе.

Како до онлајн психолог или психотерапевт?

Го направивме советувањето лесно и пристапно за тебе. Преземи ја нашата мобилна апликација и следи ги чекорите.

Пронајди го твојот психолог/терапевт

Пребарај ги сите психолози на нашата апликација и разгледај ги деталите за нив - биографија, пристап и искуство. Можеш да пребаруваш според опсег на цена, специјалност и начин на комуникација.

Резервирај термин

Откако ќе го најдеш идеалниот психолог за тебе, резервирај го твојот термин.

Безбедно комуницирај

Комуницирај безбедно преку нашата апликација. Видео и аудио повиците се целосно приватни и никој освен вие и вашиот психолог нема пристап до нив.

Најди лиценциран психолог по твои преференции

Сите психолози на платформата се лиценцирани од Комора на психолози на Македонија или од соодветно тело доколку се од странство. Секој од нив е специјализиран за различни предизвици и има свој уникатен пристап на работа и советување.

Пребарувај психолог

Безбедна аудио и видео комуникација со твојот психолог.

Комуницирајте безбедно и приватно преку директна врска. Никој освен вие и вашиот психолог нема пристап до каналот за комуникација. Врската помеѓу вашите уреди е директна.

Што велат корисниците

12,000+ остварени разговори

3000+ корисници закажале барем еден разговор со лиценциран психолог.

“Премногу сум задоволна од односот на комуникација, успеав да погледнам и од друга перспектива и во иднина повторно ќе ја исконтактирам. Ја препорачувам на сите што сакаат целосно отворен муабет што сакаат да ги согледаат дел од проблемите во врските со партнерот. "
Maja
За Драгица Стаменковиќ​
“После секој разговор се чувствувам подобро и изградено, бидејќи иако зборам за тажни работи, Анѓела секогаш пружа поддршка. Знам дека сум потполно разберена и дека моите емоции се валидни. Се радувам на нашите идни разговори и напредок.”
Ана
За Анѓела Нонковски
“Како за моја прва сеанса задоволна сум 😊Особа што со прашања знае да те насочи кон кој правец да размислувашЕдвај чекам 2ра”
Марија
За Ирина Николовска
"Го побарав Атанас за конкретен практичен проблем. До сега веќе имавме 4 сесии по ред и можам да кажам дека сум презадоволна. После секоја чувствувам напредок, подобрување и нов увид. Го препорачувам! "
Тања
За Атанас Иваноски
"Билјана е вистински професионалец и успеа во еден час разговор комплетно да ме сфати и да ми помогни во мојата моментална ситуација.Кога го започнав разговорот со неа бев под огромен стрес, а разговорот го завршивме со смеа. "
Руби
За Билјана Стојановска

Провери го твоето ментално здравје

Онлајн скринингот е еден од најбрзите и најлесните начини да се утврди дали се присутни симптоми. Нашите кратки прашалници за ментално здравје ќе ти помогнат да дознаеш дали ти треба поддршка и советување со лиценциран психолог.

Анксиозност

Прашалникот се состои од 10 тврдења. Одреди го степенот до кој секое од овие тврдења се однесува на тебе во изминатиов месец. Крајниот резултат ќе ти даде индикација дали и до која мера ги искусуваш најчестите симптоми на анксиозност.

Направи тест

Социјална анксиозност

По завршување на прашалникот ќе имате можност да научите повеќе за вашите симптоми. Крајниот резултат ќе ви даде индикација дали и до која мера ги искусувате најчестите симптоми на социјална анксиозност. Секогаш сме тука сме за вас.

Направи тест

Личен идентитет

Тестот за проценка на вашиот личен идентитет разликува девет типови на личност, секој со свои основни мотивации, стравови и внатрешна динамика. Истиот е наменет за да се разберете себеси подобро и вашите патерни на размислување. ⁠

Направи тест

Burnout - Прегореност

Прашалникот се состои од 15 тврдења. Одреди го степенот до кој секое од овие тврдења се однесува на тебе. Крајниот резултат ќе ти даде индикација дали и до која мера ги искусуваш најчестите симптоми на burnout.

Направи тест

Самодоверба

Овој тест е дизајниран да го процени вашето општо ниво на самодоверба и да утврди дали треба да работите на вашата слика за себе. Крајниот резултат ќе ви даде одреден увид за вашето моментално ниво на самодоверба.

Направи тест

Стрес

Одговорете на 10 прашања и видете како го перцепирате стресот во вашиот живот. Земете ги во обзир вашите емоции и мисли само од последниот месец при одговарање на прашањата. Одговорете на прашањата брзо, не подолго од 20 секунди по прашање.

Направи тест

Поврзаност во романтични врски

Направете го овој бесплатен, 5-минутен тест за да истражите како условувањето од детството се манифестира во вашите возрасни релации и романтични врски.

Направи тест

Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти.