fbpx

LGBT

Твоето катче за ментално здравје

Родов идентитет и менталното здравје

Родовиот идентитет може да биде збунувачки концепт за навигација на почетокот. Повеќето од нас се со разбирање...

Прочитај повеќе

Подигнување свесност за превенција од самоубиство кај ЛГБТИ луѓе

Повисока свесност за превенција од самоубиство кај ЛГБТИ (лезбејки, геј, бисексуалци/ки, трансродовни и интерсекс ) луѓе, за...

Прочитај повеќе

Разговор.мк овозможува 70 бесплатни анонимни сесии!

Анонимно советување и терапија од комфорот на вашиот дом! Користењето на технологија за подобрување на индивидуалното здравје,...

Прочитај повеќе

Вознемиреност и депресија за ЛГБТ лицата

Вознемиреност и депресија за ЛГБТ лицата Ако сте лезбејка, геј, бисексуалец или трансродова личност (ЛГБТ) и се...

Прочитај повеќе