fbpx

Разговор.мк овозможува 70 бесплатни анонимни сесии!

Анонимно советување и терапија од комфорот на вашиот дом!

Користењето на технологија за подобрување на индивидуалното здравје, или познато како “телемедицина” се достигувања кои носат промени во здравствената индустрија. Разговор.мк претставува голем напредок за модерната психотерапија и советување во нашата држава. Сега, со помош на нашата мобилна апликација за Андроид уреди добивате едноставен, брз и анонимен пристап до професионални терапевти и советувачи.

Како функционира?

Најпрвин, спуштете ја Разговор.мк апликацијата од Google Play Store. Се што треба да направите сега е да внесете прекар, возраст и пол и веднаш ќе можете да ги разгледате терапевтите на платформата!

Откако ќе ги разгледате опциите и ќе го направите вашиот избор, се што треба да направите е да го одберете терминот кој најмногу ви одговара, да ја закажете вашата 45 минутна сесија и да го остварите вашиот разговор!

Направете го следниот чекор!

Ако размислувавте да пробате Интернет-терапија, ние сме тука за вас! Се надеваме дека овој краток прирачник покажува како он-лајн терапијата може да ви помогне да се чувствувате посреќни, поздрави и да ја подобри вашата благосостојба. Секое искуство во терапијата е уникатно и Разговор.мк продолжува да ја гради технологијата и заедницата која ја носи оваа област во нова ера! Сакате да искористите бесплатна сесија? Спуштете ја нашата Android апликација и искористете една од 70те бесплатни сесии кои ги нудиме!