fbpx

Достапни психолози и терапевти

Со кои психолози и терапевти можете да закажете сесија на апликацијата Разговор.мк?

социјална анксиозност

Верица Бакулеска

Јас сум лиценциран психолог, психодрама и Гешталт психотерапевт под супервизија. При работата со клиенти,важно ми е да изградам искрен, автентичен однос со нив.

Види повеќе
352176933_1243010039664686_2213631339103486769_n

Цветанка Бурзевска

Лиценциран Психолог, Гешталт Психотерапевт, сертифициран тренер и практичар по Арт Терапија....

Види повеќе
1580836591531 - Ljupco Kimovski

Љупчо Кимовски

Лиценциран психолог, Гешталт советник и магистер по клиничка и советодавна психологија. Верувам во човечкиот потенцијал...

Види повеќе
viber_image_2023-01-17_11-04-58-924-1

Ивица Павлов

Дипл. лиценциран психолог, кариерен советник, Когнитивно-Бихевиорален (КБТ) советник со 13+ години работно искуство....

Види повеќе
aaab159b-d701-4a26-908b-0e44d12523ff

Ивона Анѓелкоски

Се обидувам преку прашања да го доведам клиентот до свесност за потеклото на потешкотиите со кои се соочува и да дојде до нови креативни решенија за истите....

Види повеќе
263df67d-0bc5-4edf-95c9-14b6cb4dc126

Јасмина Јонуз

По своето дипломирање фокусот го насочувам кон психотерапијата и магистрирам советодавна психологија на Универзитетот Шефилд...

Види повеќе
fotografija - Klementina Dobrevska

Клементина Добревска

Во текот на образованието се впуштив во водите на волонтерството и НВО активизмот при што во факултетските денови...

Види повеќе
Профилна - Katerina Risteski

Катерина Крстевска Ристески

Јас сум дипломиран психолог во процес на едукација за Гешталт терапевт....

Види повеќе
7f93758d-6496-4ea6-b5aa-f24001012e4a

Атанас Ивановски

Лиценциран психолог и магистер по психолошки науки - рационално емотивна и когнитивно-бихејвиорална психотерапија....

Види повеќе
eva psiholog

Ева Барамачева

Јас сум дипломиран психолог, магистер по спортска психологија и член на Комората на психолози на Република С. Македонија...

Види повеќе
979754a9-9267-45e3-ad0d-d8e045a6efa7

Радмила Манчевска

Поседува Европски сертификат за психотерапија и истовремено е Магистер по клиничка и советодавна психологија...

Види повеќе
20231007_173656 - Dojcinoska Nikolina (1)

Николина Дојчиновска

Лиценциран психолог, интегративен советник, сертифициран психодијагностичар со поминати многубројни обуки...

Види повеќе
лутина

Наташа Ивановска

Како Гешталт психотерапевт имам искуство во индивидуална работа со клиенти, како и со групи за личен раст и развој. Организатор сум на повеќе работилници и вебинари....

Види повеќе
Ana Todorovska - Ana Todorovska

Ана Тодоровска

Практикувам интегративен пристап со фокус на експресивна арт терапија: пристап кој го користи креативниот процес за исцелување и психолошка добросостојба...

Види повеќе
344582986_810144963844410_538742572025856081_n - Teodora Aleksijoska

Теодора Алексијоска

Работам со лица кои се соочуваат со кризни периоди, анксиозност, панични напади, страв и стрес. При работата користам техники кои поттикнуваат...

Види повеќе
d6c00600-384f-4344-9c57-195e5b204501

Павел Бојани

Во мојата дејност со психолошко советување, се фокусирам клиентот да почне да гради здрав и автентичен однос кон себе, и кон проблемот со кој што се соочува....

Види повеќе
кате слика - Katerina Arsovska

Катерина Арсовска

Поседувам вештини и знаења за психолошка советодавна работа од областите на личен раст и развој, управување со стрес и емоции, родителство...

Види повеќе
661bdd92-ad20-4af8-aa54-c9b2c5c2a872

Сања Бојковска-Ѓорѓевиќ

Работам според семејно/системска психотерапија - секогаш користејќи индивидуален пристап за секој клиент, осврнувајќи се на олеснување на секојдневното функционирање..

Види повеќе
416686664_823433426208831_8783400186779923773_n

Елена Кабранова

Поседувам вештини и компетенции за психолошко советување од областа на емоционалните, социјалните, работните, училишни и други проблеми кои ги имаат луѓето во разни фази од животот.

Види повеќе
414611581_709563490945805_6028355311100467613_n

Светлана Јовевска

Лиценциран психолог и Гешталт терапевт. Постојано професионално се усовршувам преку учество на домашни и меѓународни семинари, конференции, работилници, предавања.

Види повеќе
fc23f9c6-6b66-467c-8564-a94bcdd78fb6

Розалија Секулоска

Магистер по развојна психологија, сов. психотерапевт по Когнитивно-бихевиорална психотерапија, трансакциона анализа, психотерапевт во едукација по интегративна, психодинамска психотерапија и нејзин претседател во Р.С.Македонија...

Види повеќе
Mia Kostovska

Миа Костовска

Магистер и лиценциран психолог, докторант на психолошки науки, во процес на едукација за семеен-системски психотерапевт. Во работењето со клиенти користам семеен-системски пристап...

Види повеќе
билјана-PhotoRoom (1)

М-р Билјана Стојановска

Лиценциран психолог, советник од 2012 година: Гешталт психотерапија, Интегративна психотерапија и Интегративна медицина.

Види повеќе
sliki da i pratiš - Gjurgjica Necheva-PhotoRoom

Ѓурѓица Нечева

Мојата работа е специјализирана за работа на потсвеста и менување на верувањата преку специјални психолошки методи и преку техниката за емоционална слобода – EFT.

Види повеќе
pr_-_Aleksandra_Milevska-removebg-preview

Александра Милевска

Дипломиран психолог, семеен и системски психотерапевт. Своето знаење и професионални вештини континуирано ги надоградувам...

Види повеќе
FB_IMG_1663926007738 - Andzela Nonkovski

Анџела Нонковски

Дипломиран психолог на УКИМ во Скопје, активен член во Комората на психолози, советник за системска и семејна психотерапија при институтот Алтернатива.

Види повеќе
416808303_1224968285129216_2774389672859444923_n

Анастасија Георгиевска

Своето искуство го има стекнато низ многубројни сесии одржани со клиенти, различни интернационални тренинзи, размени, работилници, советувања и курсеви...

Види повеќе
IMG-1834939fc92e2a940e96266ae61ca3ec-V - elena jakimova

Елена Кузмановска

Дипломиран и лиценциран психолог, магистер по клиничка и советодавна психологија и дипломиран специјалист акушерка. Вљубеник во психологијата и медицината.

Види повеќе
fbbc79ef-52c0-4692-a9e1-da8875fcda63

Огнен Велевски

Имам петгодишно искуство како едукант во психотерапевските правци Интегративна психотерапија, Гешталт Психтерапија, Трансакциона анализа и моментално сум едукант по Психодрама.

Види повеќе
cd80def4-e213-4977-b819-196ad2019d85

Соња Јовановска

Јас сум лиценциран психолог и психодрама психотерапевт. Имам повеќе од 12 години искуство во полето на психолошко советување на деца и возрасни

Види повеќе
412640074_1842241129528477_5902745243157338875_n

Јулија Дуева

Моето искуство во областа на психологијата е тоа дека можам да придонесам кај семејствата што се соочуваат со проблеми, и кај партнерските релации.

Види повеќе
413038035_1422566611976611_590575474870008524_n

Маргарита Николовска

Магистер по психолошки науки, отсек клиничка психологија и психолошко советување, дипломиран психолог и сертифициран психотерапевт.

Види повеќе
243088d3-1c05-4eab-b5a9-24a87dc79ebc

Розита Андонова

Јас сум дипломиран, лиценциран психолог, психодрама терапевт и магистер по психолошки науки - Клиничка и советодавна психологија.

Види повеќе
Bobi profilna.golema - Slobodan Naumoski (1)

Слободан Наумовски

Дипломиран психолог со 16 годишно искуство во советување, психотерапија, работа со деца, родители и млади лица. Поседувам сертификат за Интегративна терапија.

Види повеќе
8039fa6e-cdcb-4a3b-a11d-97f37a68b0c5

Ивана Ѓоргиевска

Мојата цел е да им помогнам на клиентите да се спознаат себеси, да ја подигнат нивната самосвест, да го откријат својот внатрешен свет.

Види повеќе
Kristijan_Pavlovski_-_Learning_Support_Teacher_-_Psychology_Teacher_-_Kristijan_Pavlovski_50

Кристијан Павловски

Како психолог и терапевт, сметам дека интелектот, чувствата, интуицијата и знаењето што секоја личност го открила се аспекти кои што го збогатуваат секојдневниот живот и моменталното доживување.

Види повеќе
20230915_214516 - Biljana Tolevska (1) (1)

Билјана Толевска Наумовска

Лиценциран психолог и Психодрама терапевт под супервизија.

Види повеќе
CV - Marija Markovska

Марија Марковска

Дипломиран психолог, лиценцирана од страна на Комората на Психолози, семеен и системски советник, едукант по Гешталт терапија.

Види повеќе
1686688078196 - B. S. (1)

Билјана Симовска

Поседувам пошироко искуство од повеќе области во психологијата, како спроведување психодијагностика, кариерно советување и ЕМДР и Гешталт терапија.

Види повеќе
415220312_689267180049795_4367827011306539926_n-removebg-preview

М-р Искра Тренчевска

Мојата цел е да им помогнам на клиентите да ги разрешат своите емотивни проблеми преку анлизирање на практичните проблеми со кои тие се соочуваат

Види повеќе
Abudla

Абдула Тачи

Специјалист по медицинска психологија, Магистрант по психолошки науки, отсек клиничка психологија и психолошко советување, психотерапевт под супервизија...

Види повеќе
141fadfb-d4c3-4109-926e-c859090c29e9

Др. Весна Дамчевска Илиевска

Во основа на мојот пристап е пред се‘ воспоставување на добра тераписка взаемност со клиентот, базирана на активно сочувствување и прифаќање...

Види повеќе
IMG_4073 - Рената Димановска

Рената Димановска

Најблагородното нешто во работата како советник е можноста клиентите да ги изразат своите најдлабоки чувства и мисли во сигурна средина која е ослободена од секакви предрасуди.

Види повеќе
59f220a8-3663-4461-9b29-eb08a6cf2b22

Сања Јовановска

Својата професија ја имам применето во повеќе области на психологијата и психотерапијата, почнувајќи од волонтерство на Клиника за психијатрија Скопје...

Види повеќе
viber_image_2023-12-27_11-23-20-813 - Veliche Ristova

Величе Ристова

Хуманистички пристап, каде се насочувам кон градење на однос кон себе и околината, развивање на свесноста и преземање на одговорност..

Види повеќе
49b53422-a837-49ad-bb08-a1dbacbf2d8e

Ивана Велевска

Мојата цел е да ги поттикнам, насочам и да им помогнам на клиентите да станат подготвени за нови можности и промени кај себе...

Види повеќе
Александра Стефановска

Александра Стефановска

Хуманистички, рефлексивен, емпатичен пристап почитувајќи и прифаќајќи ја уникатноста на секој поединец...

Види повеќе
Ј.Ј - Bosko Janceski

Јасмина Јовчевска

Сертифициран психодијагностичар, Гешталт психотерапевт, Член на Македонска Асоцијација на психолози и психотерапевти..

Види повеќе
19c32654-0439-4603-ac6b-eee946bb2ee9

Ивана Николовска Илиоска

Преку психолошко советување фокусот на мојата работа е насочен кон развивање на свесност и личен развој, со почитување на секоја индивидуа без осудување..

Види повеќе
azra

Азра Милаими

Во текот на мојата работа стекнав искуство со различни возрасни групи и проблематики, најмногу со: деца, адолесценти, семејства, жени, кризно советување, развој...

Види повеќе
27a1a762-1463-4cab-9483-51c9d71c601b

Јасмина Михаиловска

Јас сум психолог – советник и работам системска семејна и когнитивно бихејвиорална терапија. Во својата едукација имам завршено и базичен Гешталт.

Види повеќе
Драгица

Драгица Стаменковиќ

Лиценциран психолог, семеен и системски психотерапевт под супервизија, Shema терапевт под супервизија, EFT (Emotionally Focused Couple Therapy) терапевт за парови под супервизија...

Види повеќе
DSC_0078 - 1 - Zlatka Petreska

Златка Петреска

Дипломиран лиценциран психолог, дипломиран сертифициран гешталт психотерапевт, искуство во работа со клиенти во советувалиште...

Види повеќе
Blagica Vanikj

Благица Ваниќ

По завршувањето на магистерските и докторските студии во Грција и во Америка, се посветив на професионална работа во полето на човечкиот развој...

Види повеќе
viber_image_2021-02-12_13-08-44 - Ana Stojanovska

Ана Стојановска

Основач на Sense of Self, центар за психотерапија и бизнис коучинг, Европски сертифициран Гешталт психотерапевт, лиценциран психолог, Организациски тренер.

Види повеќе
tina

Љеунтина Шаќири Сејфула

Клиничка невропсихологија со невропсихолошка дијагностика. Ги надоградувам моите вештини со учествување во различни обуки...

Види повеќе
Frosina Ilijevska

Фросина Илијевска

Работам со техники на насочено внимание и потсетување на клиентот за неговите чувства кои се присутни во тој момент...

Види повеќе
viber_image_2024-02-09_15-56-46-462

Нина Тасевска

Разбирање, поддршка, активно слушање. Советодавен пристап со примена на методи, техники, вежби соодветни за проблематиката на работа...

Види повеќе
87288097_10158175826409238_8440685681054842880_n - Katica Stoimenovska

Катица Стоименовска Мантова

Јас сум д-р Катица Стоименовска Мантова, доктор по психолошки науки, лиценциран психолог, семеен и системски психотерапевт и ЕМДР практичар.

Види повеќе
2d777595-549e-49d7-b966-47e141be017b-min

Марија Чурукоска

Јас сум лиценциран психолог, ентузијаст кој верува во развој и позитивни промени на секоја личност доколку процесот на работа е надополнет со доверба, посветеност и љубов...

Види повеќе
ДА - Dejan Atanasov

Дејан Атанасов

Лиценциран психолог со долгогодишно работно искуство во поддршка на млади и возрасни за надминување на кризни состојби и постигнување на личен раст и развој.

Види повеќе
d520a0ce-a15f-4ac9-b2de-0d17eedfb3f4

Ангел Стојановски

Претежно работам со адолесценти и возрасни кои се соочуваат со големи животни промени и бараат помош и поддршка при соочување со истите...

Види повеќе
33ab06c8-0fb1-4b5a-a6d7-12caf84ddf40

Антонела Глигорова

Јас сум Антонела, имам 28 години и сум семеен и системски советник, член на Комората на психолози на Република Северна Македонија од 2017та година...

Види повеќе
b1922a66-f8bd-4189-98c9-200e4485cda8

Благородна Димова

Јас сум млад психотерапевт и сè уште работам под надзор и доедукација на одделот за психодрама. Член на Амигдала, каде што стекнав...

Види повеќе
управување со стресот

Виолета Илиоска

Мојата стручна работа и пристап се засновани на интегративна психодинамичка терапија, која комбинира техники и методи од повеќе теориски правци, Психоанализа, Гешталт, Трансакциона и телесна психотерапија.

Види повеќе
de514aaf-9a3a-488c-8f17-06fe85e39085 (1)

Марија Грубор

Дипломиран и лиценциран психолог со клиничко искуство, креативен светоглед и уникатна ризница на терапевтски техники.

Види повеќе
414624668_683602057261252_2159099057177504146_n

Марија Трајковски

Работам како училишен психолог во основно образование од 2014 година. Покрај тоа сум и едукант на тренинг за Гешталт терапија.

Види повеќе
414660913_346086448278101_2110617591012546414_n

Анѓела Богдановска

Мотото кое ме води како лиценциран психолог е: „Ние повеќе тежнееме кон тоа да ја одбегнеме болката, отколку да ја сретнеме радоста.“ (Сигмунд Фројд)

Види повеќе
74f597dc-bbdf-4d06-9a19-4c1906f0181d

Марија Иваноска

Системски и семеен советник - со искуство во индивидуална и групна психотерапија...

Види повеќе
IMG-20240206-WA0001 - Darko Blazeski

Дарко Блажески

Со процесот на психотерапија убеден сум дека една личност развива поголема внатрешна свесност, а воедно и гради креативни и ефективни решенија во секојдневните животни проблеми...

Види повеќе
фотографија Гордана Манева - Гордана Манева

Гордана Манева

Во работењето со клиенти користам семеен системски пристап, земајки ги во предвид и индивидуалните аспекти на личноста, но и контекстот во кој живее и функционира...

Види повеќе

Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти.

Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

Разговор.мк – секогаш тука за тебе!