fbpx
Психолог

Кариерно советување со Ивица Павлов, лиценциран психолог и сертифициран кариерен советник.

Отклучи го твојот вистински потенцијал и достигни ги целите во кариерата преку кариерно советување со помош на Ивица Павлов, специјализиран кариерен советник.

Што е кариерен советник?

Пријави се на бесплатната онлајн презентација и дознај повеќе за кариерно советување со Ивица Павлов

На оваа бесплатна работилница Ивица Павлов ќе те запознае со тоа како изгледа еден процес на кариерно советување, што можеш да очекуваш од кариерното советување и ќе одговори на сите твои прашања. Работилницата е на 30.01.2023 во 18:30 часот.

Како тече една сесија за кариерно советување?

Во сесијата за кариерно советување, советникот му помага на лицето да ги истражи своите вештини и силните страни земајќи ги во предвид нивоата на образование, да даде совети за продолжување на образованието и да ги одреди интересите и типот на личноста. Советникот исто така, може да спроведе тест за интелигенција или тест за способност.

Кои се целите на кариерното советување?

Кој е Ивица Павлов?

“Секој има можност да се промени себеси. Еден чекор води кон промена. Дејствувај и советувај се!”

Ивица е специјалист за човечки ресурси и дипломиран лиценциран психолог со 13+ години работно искуство и Когнитивно-Бихевиорален (КБТ) советник од 2014 година за возрасни лица и родители.

Во неговото работно искуство во психијатриските болници, имал можност да работи со лица со различна психопатолошка симптоматологија. По ова, работи во различни приватни поликлиники и проекти во кои пружа брза психодијагностика (систематски прегледи), советување и КБТ психотерапија.

Има работено со бремени жени, мајки со деца и родители. Има оддржувано работилници за млади од 18 до 29 години за личен раст и развој со цел полесно справување со секојдневните потешкотии и кариерни предизвици.

Начинот на носење на одлуки, правење на избор во едукација или животни промени, како и промени во кариерните патеки и насочување го мотивираше да стане  сертификуван Глобален кариерен советник.

Што велат корисниците за Ивица Павлов

315+ оддржани сесии со Ивица

По разговорот се чувствувам подобро порелаксирано, ќе продолжам да разговарам, иако веќе тоа што ми го кажа единствено беше подетално од тоа што ми го кажувале дома. Ми се допаѓаше разговорот.
Вортекс
За Ивица Павлов
Одличен прв разговор, многу му се заблагодаруван на Ивица. Имаше разбирање, ми постави добри прашања и ми даде практични совети кои ме извлекоа од мислите и ме вратива во реалноста. Го препорачувам на сите.
Eli
За Ивица Павлов
Прво искуство-одличен. Точно поставени прашања, јасни и прецизни согледувања на ситуацијата. Детални и јасни насоки кон решавање на проблемот. Сигурен и прецизен и ти влева доверба и сигурност.
JZ18
За Ивица Павлов
Премногу сум задоволен од сесијата. Ивица дефинитивно ги поседува сите квалитети на добар психолог. Продолжувам со сесиите и топла препорака за сите останати кои сакаат да работат со одличен психолог.
Vlatko
За Ивица Павлов
Ти благодарам Ивица. Во целиот хаос, ми помогна за кратко време да си ја средам главава. Би те препорачала на секого, без разлика со какви проблеми и предизвици се соочува, бидејќи знаеш да го најдеш соодветниот начин за да помогнеш.
Јасна
За Ивица Павлов

Што можам да очекувам на сесијата и од кариерниот советник?

Советникот за кариера ќе може да одреди каков тип на сесија ви треба врз основа на вашите околности. Ова е различно за секого, на некои можеби ќе им треба помалку време, а на некои повеќе. Без оглед на времето, кариерниот советник треба:

Пријави се на бесплатната онлајн презентација со Ивица Павлов и дознај повеќе

На оваа бесплатна работилница Ивица Павлов ќе те запознае со тоа како изгледа еден процес на кариерно советување, што можеш да очекуваш од кариерното советување и ќе одговори на сите твои прашања. Работилницата е на 30.01.2023 во 18:30 часот.