fbpx
Јулија Дуева

Јулија Дуева

Специјалности на Јулија Дуева: Депресија - Семејно насилство - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен раст и развој - Родителство - Релациски односи - Личен и професионален развој - Мотивација - Самодоверба - Емоционални кризи

Допишување – 400 денари

Аудио Повик – 600 денари

Видео повик –  800 денари

За мене

Јас сум лиценциран психолог , моето искуство во оваа област е тоа дека можам да придонесам кај семејствата што се соочуваат со проблеми, исто така партнерски релации. Градењето на личноста , личниот развој, самодовербата се доста клучни во овој период.

Мој пристап

Преку разговор ќе стигнеме до нашите решенија кои долго време сме ги потиснувале, не вознемирувале, сме биле гневни.Некогаш еден мал разговор може да не подобри нас и нашиот ден.

Искуство

 • 2020 - 2020: Психолог во ООУ,,Ристо Шуклев”- Негорци
 • 2016 - 2020: Психолог во СТОМАТОЛОШКА ПОЛИКЛИНИКА ЕНДОМАК - Гевгелија

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Јулија Дуева.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Јулија Дуева за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Јулија Дуева е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG