fbpx
Љеунтина Шаќири Сејфула

Љеунтина Шаќири Сејфула

Специјалности на Љеунтина Шаќири Сејфула: Анксиозност - Стрес - Страв - Депресија - Општо

Допишување – 550 денари

Аудио Повик – 750 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Јас сум Љеунтина Шаќири Сејфула дипломиран и лиценциран психолог. Оваа ми е третата година која што работам во здравствена институција. Во моментот следувам едукација за клиничка невропсихологија со невропсихолошка дијагностика. Ги надоградувам моите вештини со учествување во различни обуки.

Мој пристап

Leuntina Shaqiri Sejfulla

Искуство

 • 2019 - Во тек: Психолог во ЈЗУ Специјализирана болница за геријатриска и палијантивна медицина "13 Ноември" - Скопје
 • 2018 - 2019: Психолог во СУГС "Сарај" - Скопје
 • 2016 - 2018: Волонтер и психолог во Црвен Крст на Град Скопје,
 • 2015 - 2015: Психолог во О.У "Хасан Приштина" - Скопје
 • 2015 - 2015: Психолог во Аssociation of Citizens Sumnal, Скопје

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Љеунтина Шаќири Сејфула.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Љеунтина Шаќири Сејфула за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Љеунтина Шаќири Сејфула е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG