fbpx
Љупчо Кимовски

Љупчо Кимовски

Специјалности на Љупчо Кимовски: Депресија - Анксиозност - Стрес - Справување со животни промени - Коучинг психологија - Асертивна комуникација - Животни вештини - Личен и професионален развој - Мотивација - Идентитет

Допишување – Нема можност

Аудио Повик – Нема можност

Видео повик –  1500 денари

За мене

Лиценциран психолог, гешталт советник и магистер по клиничка и советодавна психологија. Верувам во човечкиот потенцијали и затоа сум посетил голем број на обуки за личен раст и развој, емоции, духовност и друго; кои ми помага да го пронајдам потенцијалот во себе и другите. Сум работел како демонстратот на факултетот за психологија, во човечки ресурси, психолошко советување и терапија како и волотер во компмании како организациски психолог.

Мој пристап

Свесноста и одговорноста за себе и другите околу себе се битен елемент на нашето постоење. Целта ми е со подржувачки пристап да се проши свесноста, да се согледаат некои елементи кои до тогаш биле скриени или нејасни, да се идентификуваат јаките и слабите страни и крајно да се направат избори кои би довеле до попродуктивен и поисполнет живот.

Искуство

Статии и текстови

Побарај бесплатна консултација од Љупчо Кимовски.

Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

Што велат клиентите?

Еве што велат клиентите на Љупчо Кимовски за работата и искуството со нив. 

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐​
⭐⭐⭐⭐⭐​
⭐⭐⭐⭐⭐​
⭐⭐⭐⭐⭐​
⭐⭐⭐⭐⭐​
⭐⭐⭐⭐⭐​
⭐⭐⭐⭐⭐​
⭐⭐⭐⭐⭐​
⭐⭐⭐⭐⭐​

Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Љупчо Кимовски е тука за тебе.

Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

Generated by MPG