fbpx
Абдула Тачи

Абдула Тачи

Специјалности на Абдула Тачи: Анксиозност - Депресија - Стрес - Справување со животни промени - Идентитет - Панично растројство - Опсесивно-компулсивно растројство - Самодоверба - Управување со емоции и стрес - Личен и професионален развој

Допишување – Нема можност

Аудио Повик – Нема можност

Видео повик –  1800

За мене

Здраво, Јас сум Абдула Тачи Специјалист по медицинска психологија, Магистрант по психолошки науки, отсек клиничка психологија и психолошко советување, психотерапевт под супервизија. Како психолог сум вработен во ЈЗУ “ Психијатриска болница “ Скопје 13 години , како психотерапевт работам во клубот за лекување на зависници од алкохол. Во изминатите 6 години активно работам системска семејна терапија, психолошко советување со поединци и групи. Најчести проблеми со кои се среќавав се релациони и адаптациони проблеми, проблеми на ниска самодоверба и повлеченост, проблеми на работното место и реализирање на потенцијалите, анксиозни и депрепресивни состојби, панични напади, проблеми со зависности и слично. Освен ова координирам и учествувам во домашни и меѓународни проекти. Организирам и водам работилници од најразлични теми со цел личен развој и психоедукација на адолесценти и млади.

Мој пристап

Мојот пристап е системска семејна психотерапија, но употребувам и гешталт и когнитив-бихевиор техники или интегративен пристап според потребите на самиот клиент.

Искуство

 • - :

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Абдула Тачи.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Абдула Тачи за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Абдула Тачи е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG