fbpx
Азра Милаими

Азра Милаими

Специјалности на Азра Милаими: Мотивација - Личен раст и развој - Родителство - Детска психологија - Самодоверба - Справување со животни промени - Животни вештини - Личен и професионален развој - Мајчинство - Семејно насилство

Допишување – 700 денари

Аудио Повик – 900 денари

Видео повик –  1200 денари

За мене

Дипломиран психолог при Универзитетот Св.Кирил и Методиј-Скопје,лиценцирана од страна на Комората на Психолози на Р. Северна Македонија, едукант по Гешталт терапија при Тренинг Институт - Гешталт Центар Младен Костиќ - АСПЕКТИ, Скопје. Континуирано ги надоградувам своите знаења преку посетување на обуки од областа на менталното здравје и квалитетот на животот. Во текот на мојата работа стекнав искуство со различни возрасни групи и проблематики, меѓу нив, најмногу со: деца, адолесценти, семејства, жени, кризно советување, развој и отстапки од развој, психолошки проценки.

Мој пристап

Преку процесот на советување и поддршка фокусот на мојата работа се насочува кон развивање на свесност и личен развој со почитување на индивидуалните разлики на клиентите.

Искуство

 • 2023 - во тек: СОС Национална линија за помош и поддршка на жртви на семејно насилство во Национален совет за родова рамноправност,
 • 2022 - 2023: Психолог во Логопедска ординанција ,,Логомедикал Плус”,
 • 2021 - во тек: Стручен соработник/Ментор (Проект на Агенцијата за вработување на РСМ: “Менторска поддршка за активација на корисниците на ГМП на пазарот на трудот”),
 • 2021 - 2021: Обучувач на адолесценти – Зип Институт,
 • 2018 - 2020: Психолог во ПСУ “Јахја Кемал„ - Скопје,
 • 2019 - 2019: Психолог во “Dua Ylberin”, здружение за деца со посебни потреби,
 • 2017 - 2021: Модератор на “Always – Едукативна училишна програма за пубертет„ , поддржана од министерство за образование на Р.М,
 • 2017 - 2018: Организација на жени Кумановка, проект “Зајакнување на соработката и дијалогот помеѓу заедниците„,
 • 2015 - 2016: Психолог во Прифатен Транзитен Центар – Табановце (проект на Легис поддржан од СИФ ) за психо-социјална поддршка на лица во процес на миграција,
 • 2014 - 2015: Психолог/волонтер во Регионален центар за лица со интелектуална попреченост “Порака Наша„ - Куманово

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Азра Милаими.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Азра Милаими за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Азра Милаими е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG