fbpx
Анастасија Георгиевска

Анастасија Георгиевска

Специјалности на Анастасија Георгиевска: Панични напади - Депресија - Анксиозност - Емоционални предизвици - Стрес - Советување на тинејџери - Релациски односи - Управување со емоции и стрес - Психодијагностика - Емоционални кризи

Допишување – 800 денари

Аудио Повик – 1000 денари

Видео повик –  1100 денари

За мене

Пишете ми порака за договор за термин! Анастасија е првиот мобилен психолог во државата! - Што значи тоа? Тоа значи дека таа е подготвена да доаѓа на Вашата преферирана локација и да држи сесии во живо! - Зошто? „Јас сакам луѓето да се чувствуваат комотно и сигурно, сакам да имаат атмосфера која што ќе им овозможи да се отворат и опуштат. Тоа може да биде прошетка во парк, на кафе, во домот, на планина..и слично. Јас имам хуманистички пристап и апсолутно не се поставувам супериорно, затоа што СИТЕ СМЕ ЛУЃЕ И СИТЕ ПРОБЛЕМИ СЕ ВАЛИДНИ ПРОБЛЕМИ!”. Таа е магистер по клиничка и советодавна психологија, има завршено академија за клиничка невропсихологија и невропсихолошко тестирање, исто така има педагошко-психолошка и методска доедукација. Таа е дел од телото за сексуални и родови малцинства, телото за прва психолошка помош и дел од комисијата за признавање и усовршување на стручноста на психологот во рамките на Комората на психолози. Aнастасија е во процес на специјализација за Медицински психолог, а исто така има завршено и базичен курс за конструктивистичка психотерапија во Србија. Своето искуство го има стекнато низ многубројни сесии одржани со клиенти, различни интернационални тренинзи, младински размени, работилници, советувања и курсеви во рамки на психологијата, но и надвор од неа. Таа работеше во ЦМА КРИК, a освен што е психолог, е и младински работник, што ѝ овозможува секојдневно да биде изложена на различни социјални групи, култури и луѓе. За себеси ќе каже дека е човек на кој можеш да се ослониш, космополит, искрена, прецизна, резилиентна, духовита и благодарна. Анастасија верува во константноста на промената! Цената е 1400 денари за сесија во живо. P.S Слободно пишете на нејзиниот мејл за консултации и за договарање на термин. anastasija.georgievska@yahoo.com

Мој пристап

Хуманистичкиот пристап ја нагласува личната вредност на поединецот, централноста на човечките вредности и креативната, активна природа на човечките суштества. Пристапот е оптимистички и се фокусира на благородниот човечки капацитет да ги надмине тешкотиите, болката и очајот.

Искуство

 • 2021 - 2022: Младински работник во ЦМА КРИК - Скопје
 • 2019 - 2021: Приправнички стаж како психолог во СОУ, “Методи Митевски Брицо” - Делчево
 • 2019 - 2019: Образовен асистент на дете со аутистичен спектар во OУ, “Димитар Поп Георгиев–Беровски” - Скопје
 • 2022 - во тек: Медицински психолог на специјализација во ЈЗУ УК за Психијатрија

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Анастасија Георгиевска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Анастасија Георгиевска за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Апсолутно ја препорачувам!​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Ми се допадна од прва разговорот, поради тоа што се осетив разбрана и прифатена, но не и оставена сама на себе. Добивав прашања кои ме водеа да размислувам на темите кои ги начнав, но добив и професионален аспект од нејзина страна за својата перцепција и мислам дека би можела во иднина да ми помогне да работам на своите проблеми. Ќе закажам сесија повторно.
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Анастасија Георгиевска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG