fbpx
Ана Стојановска

Ана Стојановска

Специјалности на Ана Стојановска: Анксиозност - Стрес - Справување со животни промени - Панични напади - Личен и професионален развој - Мотивација - Управување со емоции и стрес - Самодоверба - Емоционални кризи - Мајчинство

Допишување – 1000 денари

Аудио Повик – 1200 денари

Видео повик –  1800 денари

За мене

Основач на Sense of Self, центар за психотерапија и бизнис коучинг, Европски сертифициран Гешталт психотерапевт, лиценциран психолог, Организациски коуч и тренер

Мој пристап

Во себе ги носиме сите неопходни ресурси за да си овозможиме здрав и исполнет живот. Можам да ви помогнам да го најдете и активирате овој потенцијал за да се износите со животните случки и потешкотиите кои ги предизвикуваат. Верувам во подобро и во автентично живеење за себе и за моите клиенти. Стојам на располагање заеднички да гледаме и работиме на симптомите, на стравовите, фрустрациите и дилемите.

Искуство

 • 2005 - во тек: Бизнис Коуч и Тренер
 • 2010 - во тек: Гешталт психотерапевт

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Ана Стојановска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Ана Стојановска за работата и искуството со нив. 

  Пријатен, спонтан разговор. Топла препорака.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Slusa, razbira i se cuvstvuva deka Iskreno saka da pomogne..preporacuvam​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Ана Стојановска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG