fbpx
Ангел Стојановски

Ангел Стојановски

Специјалности на Ангел Стојановски: Анксиозност - Стрес - Личен раст и развој - Организациска психологија - Емоционални кризи - Гешталт терапија - Општо - Страв - Животни вештини - Справување со животни промени

Допишување – 400 денари

Аудио Повик – 650 денари

Видео повик –  750 денари

За мене

Дипломиран психолог при Универзитетот cв. Кирил и Методиј, Скопје. Поседувам општа лиценца за вршење на психолошка работа од страна на Комората на Психолози на РСМ. Тековно сум едукант по Гешталт советување и терапија при Тренинг Институт - Гешталт Центар Младен Костиќ - АСПЕКТИ, Скопје. Континуирано ги усовршувам своите знаења преку посетување на обуки од областа на менталното здравје и други полиња од интерес.Моето работно искуство е мешавина од класична психолошка и советодавна работа, како и впуштања во сферите на маркетинг, пишување, графички дизајн, грижа за корисници, и други позиции. Оваа позадина ми овозможува уникатен увид во организациската психологија и цврста поддршка при кариерното советување. Претежно работам со адолесценти и возрасни кои се соочуваат со големи животни промени и бараат помош и поддршка при соочување со истите.

Мој пристап

Во процесот на советување, мојата работа е насочена кон развивање на свесност, преземање на одговорност и личен раст и развој кај клиентите. Секој човек е различен, па така и мојот пристап варира врз основ на тоа со кого работам. Секако, без разлика кој е на другата страна, секогаш на прво место се почитта и емпатијата.

Искуство

 • 2021 - 2021: Психолог Советник / Кариерен Советник во GSI Consulting (партнер во проект на Агенција за Вработување на РСМ) - Скопје
 • 2019 - 2020: Психолог Стажант во Кортекс - Центар за Советување и Психотерапија - Тетово

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Ангел Стојановски.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Ангел Стојановски за работата и искуството со нив. 

  Одлична сесија. Ми помогна да си ја решам дилемата. Ти благодарам. :)
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Ангел Стојановски е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG