fbpx
Антонела Глигорова

Антонела Глигорова

Специјалности на Антонела Глигорова: LGBTQIA+ - Справување со животни промени - Панични напади - Родителство - Асертивна комуникација - Партнерска терапија - Советување на тинејџери - Семејна динамика - Релациски односи - Сексуалност

Допишување – 300 денари

Аудио Повик – 500 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Јас сум Антонела, имам 28 години и сум семеен и системски советник, член на Комората на психолози на Република Северна Македонија од 2017та година. Моментално сум во процес на едукација за сеемејна и системска психотерапија при институтот за брак и семејство - Алтернатива.

Мој пристап

Во процесот на работа важно ми е со клиентите да изградам однос кој се заоснова на доверба и разбирање. Сметам дека односот на психологот со клиентот е од клучно значење за успешноста на психотерапевтскиот процес. Поради тоа ми е важно да изградам искрен однос со клиентите, но исто така и да се прилагодам на потребите на секој клиент. Сметам дека креативноста на терапефтот и можноста за градење на автентичен однос со секој од клиентите е исто така од голема значајност.

Искуство

 • 2016 - 2016: Психолошко тестирање и работа со клиенти - ЈЗУ Универзитетска клиника за психијатрија,
 • 2016 - 2016: Држење на групи за емоционална поддшка - ЈЗУ Универзитетска клиника за психијатрија

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Антонела Глигорова.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Антонела Глигорова за работата и искуството со нив. 

  100% profesionalnost, potencial i dedikacija kon identifikuvanje na problem, istotaka efikasni metodi kon resavanje na istiot. Strogo preporacuvanje.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Антонела Глигорова е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG