fbpx
Анџела Нонковски

Анџела Нонковски

Специјалности на Анџела Нонковски: LGBTQIA+ - Анксиозност - Семејно насилство - Личен раст и развој - Панични напади - Родителство - Партнерска терапија - Самодоверба - Брачни кризи - Мајчинство

Допишување – 600 денари

Аудио Повик – 800 денари

Видео повик –  1200 денари

За мене

Дипломиран психолог на УКИМ во Скопје, активен член во Комората на психолози, советник за системска и семејна психотерапија при институтот Алтернатива. Имам учествувано во психотераписки и едукативни групи за психолошки раст и развој во Модус центар за трансакциона анализа. Имам посетувано различни обуки: употреба на метафори во дијагностика и психотераписки интервенции, основна и напредна обука за вештини за афирмација, комуникација, градење заедници и разрешување на конфликти, EATA summer school for transactional analysis- 3P's- Protection, Permission and Potency. Магистер на УКИМ по Менаџмент на човечки ресурси и мајка на близнаци😊.

Мој пристап

Мојот пристап на работа пред се е од системска перспектива, го земам во предвид целиот контекст во кој се наоѓа индивидуата, преку јасна комуникација и мотивација заедно креираме услови за позитивна промена во однесувањето, во кои понатаму личноста ќе знае да ги препознае и свесно да ги промени обрасците на однесување. Преку работа на себе во групи и индивидуално имам стекнато увид на сопствените стереотипи и предрасуди кои успешно ги разрешувам се со цел објективно и професионално да го водам целиот процес на советување.

Искуство

 • 2022 - Во тек: Основач на Self-concept Центар за психоедукација и психолошко советување
 • 2020 - Во тек: Приватна психолошка пракса

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Анџела Нонковски.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Анџела Нонковски за работата и искуството со нив. 

  Andjela sekogas gi postavuva vistinskite prashanja! Mnogu prijatni razgovori I poddrska! ♥️
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Najgolemo blagodaram! 🌻♥️
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Ogromna blagodarnost za razbiranjeto!! Nezamenliva podrska I empatija! ♥️
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Topla preporaka za Andzela, prekrasna licnost, dobro ve islusuva i vi dava odlicni soveti za resavanje na problemite. Odlicna komunikacija posle prvata sesija se osekjam podobro i motivirano. Sorabotkata ke trae.
  Како некој што има искуство со разни терапевти, можам да кажам дека после сесијата со Анџела го продолжувам денот со цврста верба во себе, своите способности и вредности. Таа има огромно разбирање, многу топол пристап и е одличен сослушувач. Сега знам дека имам помош, пристапна на само неколку клика и во рекордно време. Ти благодарам и се слушаме наскоро ♡
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Многу позитивна личност. И најважно слуша внимателно и внимава на секој детал.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Одлична сесија, топла препорака за секого
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  После секој разговор се чувствувам подобро и изградено, бидејќи иако зборам за тажни работи, Анџела секогаш пружа поддршка. Знам дека сум потполно разберена и дека моите емоции се валидни. Се радувам на нашите идни разговори и напредок.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Прекрасна сесија! Енормно разбирање и предобро советување.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Blagodarnost za trpenieto, grizlivosta I empatijata. Definitivno prodolzuvame. ​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Nezamenliva poddrska I empatija! Blagodaram mnogu!
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Perfektna, Andzela e odlichen motivator. Odlicni dve sesii, Fala Ti. Preporaka za sekoj. 😊😊🤝🤝✅️✅️
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Prezadovolna I od vtorata sesija I od poddrskata I razbiranjeto, recommended!!
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  super za prvo iskustvo
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Ми помогна кога имав проблем, ме насочи и охрабри да го решам проблемот. Но не само за тоа, стручна помош не е на одмет во било кој период и за било какви ситуации (навидум нормални). Таа е тука секогаш за нас, и стои на располагање за било каква ситуација. Многу е важно да се има некој кој правилно ќе те насочи кон подобро утре! Препорачувам!
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Многу пријатна личност, со позитивен пристап, одличен слушател со огромно трпение и толеранција. Обрнуваше внимание и двајцата партнери да бидеме еднакво активни, застапени, искажани до крај со дупло потенцирање на јаките страни на парот/личноста. Огромна почит.
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Одлично како и секогаш! Права надеж ♡
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Предобра личност полна со емпатија, разбирање, почит за двата партнери. Анџела, искрено и од се срце ти благодариме
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Prezadovolen ke zakazam pak :) Blagodaram
  Epten zadovolna I beskrajno blagodarna ♥️🤗
  Odlicna prva sesija od mnogu idni sesii. Ja preporacuvam Angela za site drugi korisnici.
  Prekrasna komunikacija, golemo blagodaram!
  Prezadovolna od progresot! Golemo blagodaram!!
  Веднаш после првиот разговор се чувствувам подобро. Анџела дава различна перспектива, корисни совети и поддршка.
  Многу мила особа, директна, пријатна, позитивна личност, кога мислев дека ја изгубив сета надеж ме поттикна дека можеби не е се изгубено. Ме поттикна да верувам, да бидам храбра, да пристапам поинаку.
  Многу удобен и пријатен разговор, се чувствував ислушано 🩷
  Одлично, и во лошо и во добро. 😊 ❤️
  Прекрасна личност, која добро ќе ислуша, ќе обрне внимание на најситни детали, ќе го дефинира проблемот и ќе насочи на негово решавање. Одлична комуникација, одлично запаметува се од сесиите и разговорите. Со секоја сесија се осеќам сѐ подобро и подобро. Соработката ќе трае. Искрено препорака за нејзин избор, до сите!
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Анџела Нонковски е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG