fbpx
Атанас Иваноски

Атанас Иваноски

Специјалности на Атанас Иваноски: Самопочит и безусловно себеприфаќање - Анксиозност - Стрес - Личен раст и развој - Когнитивно-бихејвиорална терапија - Панични напади - Панично растројство - Посттрауматски состојби - Депресија - Самодоверба

Допишување – 800 денари

Аудио Повик – 1000 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Лиценциран психолог и магистер по психолошки науки кој моментално е на завршно (клиничко) ниво од РЕ&КБТ (рационално емотивна и когнитивно бихејвиорална психотерапија) и работи под супервизија. Има посетувано едукација за РЕ&КБТ во работа со деца и адолесценти - напредно ниво, како и се има здобиено со сертификат за организациски когнитивно-бихејвиорален коучинг. Работното искуство го има стекнато како психолог во основно училиште, професор по психологија и психолог во средни училишта, како и универзитетски асистент на факултет. Приправничкиот стаж го имам реализирано во неколку психијатриски установи и клиники каде имам работено во доменот на диференцијалната дијагностика и психолошко советување.

Мој пристап

Во моето работење користам теорија и техники од РЕ&КБТ со кои се имам стекнато во текот на моето едуцирање. Знаењето кое го имам стекнато ми користи во работа со емоционални нарушувања и идентификување на мислите и уверувањата како основна причина за нарушување на човековата добросостојба. Основни вредности кои ги негувам во моето работење се: одговорност и етичност.

Искуство

 • 2021 - во тек: Психолог во ООУ „Страшо Пинџур“, Кавадарци
 • 2020 - во тек: Професор по психологија во СОЗШУ „Ѓорче Петров“, Кавадарци
 • 2020 - 2020: ДСУ „Спортска академија“, Скопје
 • 2018 - 2019: Психолог во ПСУ "Свети Лука"
 • 2018 - 2019: Универзитетски асистент при "МИТ" Универзитет
 • 2020 - во тек: Психолог во Здружение за психологија, советување, психодијагностика и едукација КОГИТАЦИО РАЦИОНАЛИС Кавадарци

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Атанас Иваноски.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Атанас Иваноски за работата и искуството со нив. 

  Go preporacuvam na site.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Го побарав Атанас за конкретен практичен проблем. До сега веќе имавме 4 сесии по ред и можам да кажам дека сум презадоволна. После секоја чувствувам напредок, подобрување и нов увид. Го препорачувам!
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Одличен. Ме натера да размислувам на начин на кој што не помислив самата. Дефинитивно ќе се вратам за втора сесија
  Презадоволна сум а најбитно од се, уште првиот разговор се чувствувам спокојна.Атанас со прашањата што ти ги поставува,всушност те води до главниот проблем.Атанас е незаменлив,нема да погрешете😀👌👌👏
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Психологот Атанас Иваноски во целост ги Разбира Моите Проблеми И На Крајот На Секоја Сесија Се Чуствувам Подобро :)
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Супер прва сесија, ми помогна да го разгледам проблемот на рационален начин.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Golema poddrska okolu moite misli, preporacuvam :) ​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Благодарност за искреноста
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Ми се допадна пристапот. Дефинитивно ќе ги продолжам сесиите
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Поставува вистински прашања за да го согледаш проблемот рационално
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Прекрасно искуство, дава реални примери со кои ќе те насочи правилно да размислуваш 🙂 Топло го препорачувам!
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Супер Помината Сеанса 😊 Доста Работи Освестив Преку Еден Разговор. Фала Ти :)
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Фокусиран и срдечен пристап.
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Ми помогна подобро да разберам од каде доаѓаат моите нерационални мисли
  Odlicni soveti i razgovor
  Во ред беше, но не добив целосна насока на решавање на проблемот.
  Ми помогна да ги разгледам своите проблеми од друга перспектива. Добро ги разбра психичките и емоционалните предизвици со коишто јас се соочувам и Ми помогна да го надминам и решавам тоа на порационален начин. Така што мислам дека вреди да се посети овој психолог
  Многу добро прво искуство!
  Поставува одлични прашања кои те тераат да размислуваш за проблемот на рационален начин и сам да одлучиш што е добро за тебе.
  Професионален пристап и концизност во изразување. Иако 30 минути по сесија не се доволни, успеавме да дојдеме до заклучоци кои ќе бидат полезни во сесиите што следат.
  Супер позитивен и пријатен однос!
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Атанас Иваноски е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG