fbpx
Благородна Димова

Благородна Димова

Специјалности на Благородна Димова: Семејно насилство - LGBTQIA+ - Загуби и трауми - Родителство - Психоонкологија - Справување со животни промени - Панични напади - Посттрауматски состојби

Допишување – 500 денари

Аудио Повик – 700 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Лиценциран психолог и психотерпавт. Член на кабинетот Амигдала, каде можете да посетувате групи за личен раст и развој или да започнете едукација за психодрама терапевт. Во текот на изминативе пет години, мојата примарна дејност е во областа на психотерапијата. Соработувам со организацијата ,,Живот со предизвици’’, како психолог на лицата со ретки болести и нивните семејства. Имам искуство со жени и деца жртви на семејно насилство преку Националната мрежа, со пациентки кои се лекуваат од рак на дојка на клиниката на Онлологија и радиологија, како асистент на деца со потешкотии со развојот, ко-терапевт во многу дебрифинзи и групи за личен раст и развој, посетувано едукации и конференции во областа на менталното здравје.

Мој пристап

Искуство

 • 2020 - во тек: Кабинет за психотерапија и едукација ЗЕРКА, Неготино,
 • 2019 - 2020: Приватна пракса, Амигдала Скопје
 • 2018 - 2019: Образовен асистент ОУ “Лазо Ангеловски” - Скопје

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Благородна Димова.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Благородна Димова за работата и искуството со нив. 

  Супер искуство поради многу брзо воспоставена лесна комуникација ;)
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Одлично беше.​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Super iskustvo. Prekrasen razgovor Preporacuvam 😊
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Благородна Димова е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG