fbpx
Гордана Манева

Гордана Манева

Специјалности на Гордана Манева: Депресија - Анксиозност - Стрес - Справување со животни промени - Личен раст и развој - Родителство - Партнерска терапија - Советување на тинејџери - Релациски односи - Управување со емоции и стрес

Допишување – 600 денари

Аудио Повик – 800 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Јас сум дипломиран, лиценциран психолог. Моментално сум во процес на едукација за семеен системски советник. Се стремам да напредувам во мојата професија и постојано да се надградувам, преку стручни обуки во областа на психологијата.

Мој пристап

Во работењето со клиенти користам семеен системски пристап, земајки ги во предвид и индивидуалните аспекти на личноста, но и контекстот во кој живее и функционира. Секоја личност во себе носи потенцијали и сили кои може да ги користи во справувањето со животните предизвици и да си овозможи здрав и исполнет живот. Со клиентите градиме однос базиран на доверба, разбирање и прифакање, што е од суштинско значење за ефективна комуникација.

Искуство

 • 2000 - 2002: Психолог во Агенција за вработување - справување со стресни ситуации кај лица кои останале без работа,
 • 2004 - 2006: Психолог во Организација на жени - советување на жртви на семејно насилство и прекршување на човекови права,
 • 2017 - 2018: Болница за геријатриска и палијативна медицина - Справување со стресни ситуации кај лица пациенти заболени од малигни заболувања и семејства кои имаат пациент во болницата, а се во терминална фаза од болеста. Психосоцијална поддршка за болните лица кои се во трауматска состојба

 • Побарај бесплатна консултација од Гордана Манева.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Гордана Манева за работата и искуството со нив. 

  najdobar psikolog!
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Професионална, одличен слушател и советник. Супер искуство, искрена препорака.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Super super Nema zbor sho mozham da ja opisham najdobar psikolog vo drzavata mojsh slobodno da se kaze fala sekoe dobro!​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Profesionalen odnos, razgovor koj mi ovozmozi cuvstvo na smirenost. Blagodaram Gordana ❤... se gledame na sledna sesija
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Се почувствував разбрано и прифатено. На суптилен начин ми отвори нова перспектива. Благодарам многу и се гледаме повторно ❤
  Спремна за слушање, одличен соговорник, дава чувство на смиреност. Ви благодарам Гордана ❤️ самото искажување со стручно лице ме смири многу. Се гледаме и слушаме повторно ❤️
  Najdobar psikolog, sho te razbira, sho znae kako da te smiri da te razberi fala vi!respect
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Гордана Манева е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG