fbpx
Дарко Блажески

Дарко Блажески

Специјалности на Дарко Блажески: LGBTQIA+ - Анксиозност - Стрес - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен раст и развој - Панични напади - Личен и професионален развој - Самодоверба - Брачни кризи

Допишување – 600 денари

Аудио Повик – 500 денари

Видео повик –  700 денари

За мене

Јас сум дипломиран,лиценциран психолог и психотерапевт под супервизија.

Мој пристап

При работа секогаш се повикувам на приципот сега и овде со практични техники за работа за најразлични потешкотии во психолошкото функционирање. Со емпатично и спонтано користење на техниките од психотерапијата клиентот успева во решавање на моменталните потешкотии, учење вештини за решавање и спречување на сегашните и идните потешкотии и личен раст и развој. Со процесот на психотерапија убеден сум дека една личност развива поголема внатрешна свесност (разбирање на самите себе, нашите мисли,емоции и однесувања), а воедно и гради креативни и ефективни решенија во секојдневните животни проблеми.

Искуство

 • 2019 - Во тек: Едукација за Психотерапија (Тренинг центар Амигдала).

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Дарко Блажески.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Дарко Блажески за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Дарко Блажески е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG