fbpx
Дејан Атанасов

Дејан Атанасов

Специјалности на Дејан Атанасов: LGBTQIA+ - Семејно насилство - Панични напади - Родителство - Советување на тинејџери - Личен и професионален развој - Управување со емоции и стрес - Зависности - Загуби и трауми - Сексуалност

Допишување – 1000 денари

Аудио Повик – 1300 денари

Видео повик –  1600 денари

За мене

Лиценциран психолог со долгогодишно работно искуство во поддршка на млади и возрасни за надминување на кризни состојби и постигнување на личен раст и развој.

Мој пристап

Психолошко советување со примена на методите и техниките на Трансакциската Анализа, Гешталт терапијата, Когнитивно-бихејвиористичката терапија и хуманистичката психологија.

Искуство

 • 2018 - во тек: Прв семеен центар на град Скопје, психолошко советувалиште - психолошко советување на деца, млади и родители, жртви на семејно насилство; градење на родителски вештини, брачно советување, кризни состојби; психолошко советување со млади од ранливи категории,
 • 2009 - во тек: СОС Детско село - психолошко советување и едукативно-воспитна работа со млади без родителска грижа,
 • 2018 - 2020: Група за личен раст и развој - психолошко советување и градење на личните капацитети,
 • 2001 - 2007: Центар за психосоцијална и кризна акција - психосоцијална поддршка на деца, родители, наставници и училишта во заедници под ризик, кризна интервенција и акција, едукација,
 • 1998 - 1999: СОС телефон за деца и млади - психолошко советување на деца, млади и родители во криза

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Дејан Атанасов.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Дејан Атанасов за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Дејан Атанасов е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG