fbpx
Ева Барамачева

Ева Барамачева

Специјалности на Ева Барамачева: Анксиозност - Стрес - Емоционални предизвици - Личен раст и развој - Мотивација - Самодоверба - Страв

Допишување – 700 денари

Аудио Повик – 800 денари

Видео повик –  900 денари

За мене

Јас сум дипломиран психолог, магистер по спортска психологија и член на Комората на психолози на Република С. Македонија со општа лиценца за вршење на психолошка дејност. Моментално сум на специјалистичка обука за Гешталт психотерпија, преку Интернационалната тренинг програма за Гешталт психотерапија организирана од психолошките здруженија ""Психотерапија"" и ""Синергија"". Во текот на мојата работа најголемо искуство стекнав во работа со млади, и тоа во делот на спортска психологија преку употреба на техники за подобрување на нивното ментално здравје кое влијае на спортскиот перформанс.

Мој пристап

Преку процесот на советување мојата работа се заснова на заштита и унапредување на менталното здравје, како и личниот развој и добросостојба.

Искуство

 • 2023 - во тек: Советување
 • 2022 - 2023: Запознавање со советување и психотерапија во психолошкото здружение "Психотерапика", како и подготовка и организација на вебинар на тема "Ментално здравје и подготвеност на спортисти во развој", во рамки на Денови на психологија
 • 2019 - 2021: Работа на меѓународни проекти и поддршка на млади пливачи во областа на менталното здравје преку Пливачка Федерација на С.Македонија
 • 2017 - 2018: Работа со млади пливачи во дел на тренажен процес во пливачкиот клуб "Центар"

 • Побарај бесплатна консултација од Ева Барамачева.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Ева Барамачева за работата и искуството со нив. 

  Poradi moja licna pricina razgovorot traese mn kratko,no se custvuvam podobro sto e najvazno.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  mnogu pomogna razgovorot​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Ева Барамачева е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG