fbpx
Ивана Ѓоргиевска

Ивана Ѓоргиевска

Специјалности на Ивана Ѓоргиевска: Личен раст и развој - Стрес - Справување со животни промени - Родителство - Самодоверба - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Анксиозност - Емоционални предизвици - Детска психологија - Панични напади

Допишување – 700 денари

Аудио Повик – 900 денари

Видео повик –  1200 денари

За мене

Работам како психолог во Здраствен Дом во Битола со деца од училишна возраст од 6год-18год и советување на родители. Мојата цел е да им помогнам на клиентите да се спознаат себеси, да ја подигнат нивната самосвест, да го откријат својот внатрешен свет. Да им помогнам да дојдат до своите начини, преку кои ефективно ќе се справуваат со животот. Активен член сум во здружение на психолози за стручна и морална поддршка ,, Рилука" каде што работам со деца од типичен развој, деца со потешкотии во развојот и советување на возрасни и држам свои работилници за личен развој и мотивација. Гешталт едукант и психотерапевт под супервизија.

Мој пристап

Преку целиот процес на мојата работа ќе ве водам со разбирање, доверба, емпатија. Во својата работа користам техники од Гешталт терапија преку кои ќе ги поттикнувам вашиот натамошниот развој и потенцијали, ќе ви помогнам да се запознаете себеси , да ја проширите вашата свесност и да постигнете чувство на исполнетост и креативност . Заедно ќе работиме на вашиот личен раст и развој и решавање на вашите животни потешкотии.

Искуство

 • 2019 - во тек: Вработена како психолог во Здраствен Дом ,,Др Хаим Абравабел" Битола.
 • 2020 - во тек: Активен член во Здружение на психолози за стручна и морална поддршка на деца и возрасни ,, Рилука''
 • 2018 - во тек: Гешталт едукант во ,,Анима" Центар за личен развој, психотерапија и едукација.

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Ивана Ѓоргиевска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Ивана Ѓоргиевска за работата и искуството со нив. 

  Ivana e super MN mi odgovarat razgovorite so nea znae da sosulsa I mnogu sofeti dade za da mozes da se spraves so sekakov predizvik🫶
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Vistinski Profeaionalec..
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Ivana e super, znae da ve soslusa i da dade navistina dobar sovet ​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Odlicen psiholog so odlicen pristap :)
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Одлично искуство, препорака
  Mnogu m se dopagja kaj ivana sto znae da soslusa a voedno taka takticki da te dovede do toa sam da si go dajs odgovorot na site tie neodgovoreni prasanja vo glava so si gi imas. Mnogu isto taka mi se dopadna sto e smirena, se gleda deka e dobra i mene realno mnogu mi pimaga. Sekoja cest ivana.
  Razgovorot so ivana bese super 😀
  Одличен разговор. Ви благодарам
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Ивана Ѓоргиевска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG