fbpx
Ивана Николовска Илиоска

Ивана Николовска Илиоска

Специјалности на Ивана Николовска Илиоска: Емоционални предизвици - Самодоверба - Детска психологија - Мотивација - Управување со емоции и стрес - Справување со животни промени - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен и професионален развој - Гешталт терапија - Општо

Допишување – Нема можност

Аудио Повик – 800 денари

Видео повик –  1200 денари

За мене

Дипломиран психолог на Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје и Гешталт психотерапевт во едукација при Гешталт Институт – Скопје. Се стекнав со Општа лиценца за вршење на психолошка дејност при Комора на психолози РСМ. Во процесот на едукација поседувам сертификати од различни области вклучувајќи и теорија и методологија во Гешталт психотерапија. Моето работно искуство во однос во психолошка дејност како Образовен асистент беше при развивање на позитивна слика за себе, организација и начин на учење, самодоверба, поддршка при социо-емоционални состојби. Како психолог-приправник во основно училиште имав активности поврзани со советодавно-инструктивна работа со ученици по повеќе основи, индивидуално и групно советување на родители, координација и соработка со стручни соработници, наставници и различни ситуации поврзани со личен раст и развој, координатор за надарени и талентирани ученици и за професионална ориентација. Како Гешталт терапевт во едукација постојано работам на себе и се стекнав со теоретско и практично знаење во текот на 4 години едукација. Истото практично знаење го спроведувам во советувалиштето на Црвен Крст - Скопје.

Мој пристап

Преку психолошко советување фокусот на мојата работа е насочен кон развивање на свесност и личен развој, со почитување на секоја индивидуа без осудување. Пружање на поддршка и можност за експериментирање при контактот. Заедно да го креираме нашиот дијалог и да продреме низ она што претставува одредена потешкотија при нашата средба, онолку колку што истата ќе ни го дозволи тоа и да видиме што истата носи.

Искуство

 • 2019 - Во тек: Гешталт терапевт во едукација во Гешталт Институт - Скопје,
 • 2019 - 2020: Училишен психолог во ООУ “Дане Крапчев” - Скопје,
 • 2018 - 2019: Образовен асистент СУГС “Марија Кири Склодовска” – Скопје

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Ивана Николовска Илиоска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Ивана Николовска Илиоска за работата и искуството со нив. 

  Прекрасни Совети И Добра Комуникација Што Ми Ја Смири Душата Од Самиот Старт Ви Благодарам 👏💖
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Razgovorot Mi Dade Nova Perspektiva,topla Preporaka 🙂
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Топло Ја Препорачувам. Нежна, Учтива. Разговорот Со Нејзе Е Одличен! ​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Odlicen pristap, soodvetno nasocuvanje da go vidis problemot od druga perspektiva. Blagodaram Ivana
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Одличен психолог.Лесна за комуникација искрено се труди да те ислуша до крај за да дојде до решение на проблемот. Топло ја препорачувам.
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Sredbata ni bese mnogu dobra se osekam mnogu ubavo raspolozena znae da te sovetuva da te razbere ja preporacuvam na sekoj koj mu e potreben psiholog Ocena:ODLICNA ❤️❤️❤️
  Секое Прашање На Ивана И е Правилно Поставено, Препорачувам
  Многу добри совети и искуство!
  Топла препорака од срце
  Navistina osekjam i primetuvam promena posle sekoja sredba so Ivana, a koga primetuvate pozitivna promena kaj vas, se razbira deka ke sakate da prodolzite ponatamu :)
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Ивана Николовска Илиоска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG