fbpx
Катерина Крстевска Ристески

Катерина Крстевска Ристески

Специјалности на Катерина Крстевска Ристески: Гешталт терапија - Емоционални предизвици - Емоционални кризи - Анксиозност - Стрес - Личен и професионален развој - Мотивација - Општо - Депресија - Самопочит и безусловно себеприфаќање

Допишување – 600 денари

Аудио Повик – 800 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Јас сум дипломиран психолог во процес на едукација за Гешталт терапевт. Дипломирав психологија на филозофскиот факултет на Универзитетот Св. Кирил и Методиј - Скопје. Поседувам лиценца од комората на психолози за вршење на општа психолошка дејност. За време на пандемијата бев вклучена во различни проекти за давање на психо-социјална подршка. Имам долгогодишно искуство во работа со луѓе преку бројни невладини организации. Искуството за работа со деца и родители го стекнав во Центарот за Ментално Здравје за Деца и Млади во Битола.

Мој пристап

Без осудување и предрасуди, преку разговор самиот клиент да дојде до свесност за сопствените силните страни и квалитети кои ги поседува. Преку зајакнување на истите клиентот да развие самоподршка која ќе му помогне подобро да функционира и да биде позадоволен од самиот себе.

Искуство

 • 2021 - 2022: Психо-социјална подршка на ранливи групи граѓани - ГСИ Консалтинг
 • 2014 - 2016: Работа со деца и родители - Центар за Ментално Здравје на Деца и Млади

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Катерина Крстевска Ристески.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Катерина Крстевска Ристески за работата и искуството со нив. 

  Благодарение на Катерина, можам да видам голем прогрес во насока на ослободување од стресот и анксиозноста. Топло ја препорачувам на секој што има проблем со гореспоменатите
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Катерина Крстевска Ристески е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG