fbpx
Катица Стоименовска Мантова

Катица Стоименовска Мантова

Специјалности на Катица Стоименовска Мантова: Депресија - Анксиозност - Стрес - Личен раст и развој - Панични напади - Родителство - Партнерска терапија - Релациски односи - Брачни кризи - Посттрауматски состојби

Допишување – Нема можност

Аудио Повик – Нема можност

Видео повик –  2000 денари

За мене

Јас сум д-р Катица Стоименовска Мантова, доктор по психолошки науки, лиценциран психолог, семеен и системски психотерапевт и ЕМДР практичар. Дополнително, имам основно ниво за емоционално фокусирана терапија и когнитивно-бихевиорална терапија. Веќе тринесет години работам како универзитетски професор, фокусирана на областа на развојната психологија и психотерапијата. Континуирано се надградувам преку активно учество во обуки, работилници, семинари, научни конференции и конгреси.Во мојата професионална приватна пракса, која трае повеќе од шест години, работам со цел да помогнам на моите клиенти да подобрат квалитетот на својот живот. Мојата главна цел е да им пружам поддршка и безбедно место за истражување и надминување на нивните предизвици и проблеми.Овој професионален ангажман го надополнувам со истражувачка работа, активно учество во академски кругови и публикации во научни списанија. Мојата страст кон психологијата и посветеност кон професионалниот развој ме мотивираат да продолжам да ги стекнувам новите знаења и вештини кои ќе ми помогнат да бидам компетентна и ефикасна во работата со моите клиенти.

Мој пристап

Во рамките на мојата професионална пракса, се фокусирам на семејната и системската психотерапија со цел да помогнам на клиентите да безбедно ги изразат и истражат своите мисли и емоции. Исто така, работам со нив за да ги разберат сопствените потреби, ставови и искуства, како и да ги ценат меѓусебните потреби. Најважно ми е да ги поддржам во идентификувањето и развивањето на собствените силни страни и да ги помогнам да направат корисни промени во своите односи и животи.

Искуство

 • 2018 - Во тек: Вонреден професор при Меѓународен Балкански Универзитет

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Катица Стоименовска Мантова.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Катица Стоименовска Мантова за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Катица Стоименовска Мантова е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG