fbpx
Кристијан Павловски

Кристијан Павловски

Специјалности на Кристијан Павловски: Емоционални предизвици - Родителство - Личен и професионален развој - Управување со емоции и стрес - Психосоматски нарушувања - Личен раст и развој - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Справување со животни промени - Гешталт терапија - Стрес

Допишување – 1000 денари

Аудио Повик – 1400 денари

Видео повик –  2000 денари

За мене

"Лиценциран Психолог | Гешталт Терапевт Во моментов работам во приватно средно училиште како професор по психологија, истражување и асистент на деца со посебни потреби. Друга професионална област каде што сум работел како психолог е позиција на супервизор и оператор на линија за советување на родители. Како психолог и терапевт, сметам дека интелектот, чувствата, интуицијата и знаењето што секоја личност го открила се аспекти кои што го збогатуваат секојдневниот живот и моменталното доживување. Дополнително, со прогресивната креативна интеграција на новите ситуации со кои што се среќава личноста во светот со нејзиното веќе стекнатото знаење, симултано се проширува и познавањето на себе. Моментално сум на магистерски студии од областа на клиничка психологија."

Мој пристап

"Мојот пристап се разликува во зависност дали клиентот има потреба од психолошко советување или психотерапија: 1. Психолошко Советување преставува можност да се откријат различни перспективи кон тоа со кое што се соочува клиентот и откривање на можните препреки кон решавање на истото. Се разгледуваат можностите, поддршката и потребите во дадената ситуација со цел да се открие како да се надмине тоа што личноста го доживува како „проблем“. 2. Психотерапија, односно, гешталт терапија преставува можност за комплетна ре-тотализација на личноста преку откривање на комплексната структура на тоа што личноста го доживува. Клиентите имаат можност да достигнат увид за како нивниот моментален систем на бидување-во-светот ги појавува феномените со кои самите се соочуваат. Дополнително, самиот овој пристап, ја повикува спонтаноста и креативноста на личноста до степен на целосно доживување на делови од светот, преку кои што личноста има можност да направи нова интеграција, а со тоа да оствари нов, квалитативен раст."

Искуство

 • 2018 - Во тек: Професор: Приватно Училиште „QSI - Скопје“
 • 2021 - 2023: Супервизор: Линија за Советување на Родители

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Кристијан Павловски.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Кристијан Павловски за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Кристијан Павловски е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG