fbpx
Марија Иваноска

Марија Иваноска

Специјалности на Марија Иваноска: Анксиозност - Семејно насилство - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Родителство - Психодијагностика - Партнерска терапија - Советување на тинејџери - Справување со загуба - Емоционални кризи

Допишување – 500 денари

Аудио Повик – 700 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Лиценциран психолог, Системски и семеен советник (во тек доедукација за психотерапевт) - со искуство во индивидуална и групна психотерапија. Едукација од трансакциска анализа и психодијагностика.

Мој пристап

Емпатичен пристап, со почит и разбирање кон уникатноста на секој поединец и неговите вредности. Работам техники од семејна психотерапија и трансакциска анализа кои понекогаш и заедно вклопени нудат доста добар спектар на насоки за размислување.

Искуство

 • 2020 - во тек: Приватни психотерапевтски сеанси,
 • 2020 - 2021: Институт Алтернатива ( преку поддршка на Комора на Психолози ) Психолошко online советување,
 • 2019 - 2022: 2019-2022 Проект RISE ( родителство за целоживотно здравје ) - проценител на родителско-детски односи,
 • 2017 - 2018: Видекс БВ Дооел - online психолог,
 • 2016 - 2017: СОС Детско Село ( Транзитен центар Табановце) - психолог,
 • 2015 - 2015: СОС Детско Село - психолог на замена од неколку месеци,
 • 2013 - 2015: СОС Детско село - психолошка и едукативна поддршка на деца (волонтер),
 • 2013 - 2013: Јавна установа Детски дом 11 Октомври - едукативна и психолошка поддршка ( волонтер)

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Марија Иваноска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Марија Иваноска за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Марија Иваноска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG