fbpx
Марија Марковска

Марија Марковска

Специјалности на Марија Марковска: Депресија - Анксиозност - Стрес - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен раст и развој - Коучинг психологија - Панични напади - Асертивна комуникација - Личен и професионален развој - Организациска психологија

Допишување – Нема можност

Аудио Повик –  1200 денари

Видео повик –  1200 денари

За мене

Дипломиран психолог, лиценцирана од страна на Комората на Психолози, семеен и системски советник, едукант по Гешталт терапија при Тренинг Институт – Гешталт Центар Младен – Костиќ – АСПЕКТИ, Скопје. Со завршена едукативна програма за личен развој „Психолошка еклектика за здрава и целовита личност“. Во 2020 година го основав психолошкото советувалиште ПСИХОПЛУС каде секојдневно работам со лица со анксиозни состојби и панични напади, стравови и фобии, проблеми со ниска самодоверба, депресивни состојби, трауми, загуби, партнерски конфликти, социјални потешкотии и слично. Организатор сум на повеќе работилници со најразлични теми со цел личен раст и развој. Континуирано посетувам едукации, обуки и семинари од различни психотераписки правци со цел професионално усовршување. Во моментот сум ангажирана и како советник во Хуманитарно Здружение Мајка, Куманово во пружање на психолошко советување на жени и деца кои преживеале насилство.

Мој пристап

Во својата секојдневна практика користам техники од семејна и системска и гешталт терапија во кои што клиентите ги насочувам кон увид за потеклото на нивните потешкотии, јакнење на нивните капацитети и превземање на одговорност врз нивните животи, почитувајќи ги актуелните потреби кои во сега и овде ги искусува клиентот.

Искуство

 • 2020 - Во тек: Психолошко советувалиште ПСИХОПЛУС

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Марија Марковска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Марија Марковска за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Марија Марковска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG