fbpx
Марија Трајковски

Марија Трајковски

Специјалности на Марија Трајковски: Родителство - Личен и професионален развој - Детска психологија - Организациска психологија - Мотивација - Управување со емоции и стрес - Самодоверба - Гешталт терапија - Личен и професионален развој - Самопочит и безусловно себеприфаќање

Допишување – 500 денари

Аудио Повик – 600 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Јас сум Марија Трајковски, дипломиран психолог на МСУ Г.Р. Державин - Битола во 2011 година. Работам како училишен психолог во основно образование од 2014 година. Покрај тоа сум и едукант на тренинг за Гешталт терапија.

Мој пристап

Работата со најмалите од период на предучилишна, рана училишна возраст, па се до период на адолесценција е областа во која имам најголемо искуство со оглед на мојата работа како училишен психолог и е доста благородна и неисцрпна, но исто така одговорна. Покрај тоа би сакала да понудам помош и поддршка и на други категории на граѓани кои се соочуваат со најразлични проблеми од секојдневниот живот. Како што веќе наведов дека сум едукант на Гедшталт терапија и пристапот во мојата работа е во таа насока.

Искуство

 • 2014 - во тек: Психолог - ООУ „Елпида Караманди“ - Битола

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Марија Трајковски.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Марија Трајковски за работата и искуството со нив. 

  Многу стручен и пријатен разговор, топла препорака.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Одличен професионален пристап, умешност, емпатија, сталоженост, поттикнувач на храброст, прекрасен слушател, трпеливост во разговорот.​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Марија Трајковски е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG