fbpx
Огнен Велевски

Огнен Велевски

Специјалности на Огнен Велевски: Страв - Анксиозност - Депресија - Стрес - Советување на тинејџери - Асертивна комуникација - Емоционални предизвици - Животни вештини - Емоционални кризи

Допишување – 750 денари

Аудио Повик – 800 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Дипломиран и Лиценциран психолог. По дипломирањето бев стажант психолог на УК Мајка Тереза - Скопје, на одделот Детска и младинска психијатрија. Имам петгодишно искуство како едукант во психотерапевските правци Интегративна психотерапија (2 години), Гешталт Психтерапија (1 година), Трансакциона анализа (2 години) и моментално сум едукант по Психодрама. Се имам стекнато со бројни сертификати од областа на психологија и психотерапија како во Македонија, така и во странство од различни психотерапевтски правци. Како психолог имам работено на линиите за поддршка додека траеше Ковид пандемијата.

Мој пристап

Интегративен пристап вклучувајќи неколку психотерапевтски правци, вклучувајќи ги Интегративен приод, Гешталт психотерапија, Трансакциона психотерапија и Психодрама.

Искуство

 • 2021 - 2022: Психолог на линиите за поддршка, за граѓаните кои се соочуваат со психолошки потешкотии додека се во карантин.

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Огнен Велевски.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Огнен Велевски за работата и искуството со нив. 

  Ognen e psiholog koj maksimalno se vlozuva, odlicen e
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Premnogu prijaten razgovor​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Одличен, топло го препорачувам
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Огнен Велевски е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG