fbpx
Сања Бојковска-Ѓорѓевиќ

Сања Бојковска-Ѓорѓевиќ

Специјалности на Сања Бојковска-Ѓорѓевиќ: Општо - Стрес - Депресија - Анксиозност - Панични напади - Загуби и трауми - Посттрауматски состојби - Самодоверба - Личен раст и развој - Родителство

Допишување – 650 денари

Аудио Повик – 1000 денари

Видео повик –  1200 денари

За мене

Јас сум дипломиран и лиценциран психолог, психодијагностичар а во процес на едукација за семеен-системски психотерапевт. Се стремам за унапредување во мојата професија посетувајќи различни обуки. Ја завршив основната и напредната обука во вештини за комуникација, градење заедници и разрешување конфликти како и за посредување искуствени работилници. За личен раст и развој но и за помош на професионален план бев дел и од проектот за "Родителство за целоживотно здравје" и дел од вебинарот "Лутина и агресивност кај децата и младите- препознавање и одговор(ност)" како и "РЕ&КГБ за анксиозни и депресивни состојби кај деца и млади". Сертифициран life couch сум и интензивно посетувам обуки од областа на личен раст и развој.

Мој пристап

Работам според семејно/системска психотерапија но секогаш користејќи индивидуален пристап за секој клиент, осврнувајќи се на јакнење на снагите, олеснување на секојдневното функционирање, спознавање на себе си од друга перспектива. Го третирам проблемот барајќи го потеклото со цел да се доведе до свесност клиентот за причината за моменталните потешкотии и да се овозможи да се најде соодветно решение адекватно за самата индивидуа. Според детектираната проблематиката употребувам соодветни психодијагностички инструменти за подобар увид, процена и разрешување на потешкотијата на клиентот. Тестовите со кои работам секогаш се добра насока за успешна работа со клиентот.

Искуство

 • 2020 - Во тек: Психолошко советувалиште и психотерапија ,,Отворен ум СЈС". Работа како психолог и психодијагностичар
 • 2023 - Во тек: Психолог во ООУ Христијан Тодорвски Карпош - Куманово

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Сања Бојковска-Ѓорѓевиќ.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Сања Бојковска-Ѓорѓевиќ за работата и искуството со нив. 

  Сања ми отвара нови перспективи со секој разговор, презадоволна сум.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Со Сања работиме веќе подолго време, и развојот е и повеќе од видлив. Фантастична поддршка и помош, и инспирација за самопомош во ситуации која порано ја немав. Фала ти за сѐ!
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Одличен разговор како за прва сесија, сигурна сум дека ќе има уште
  Секој разговор со Сања е прекрасен!
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Позитивна личност,Смирува и опушта Препорачувам од срце !
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Презадоволен сум од пристапот и од сесиите 👍👍 топла препорака од мене 🙃👍
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Секој разговор со Сања е прекрасен!
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Уште од првата средба Сања ми влеа некое чувство на доверба и желба да продолжам да работам со неа. Самиот начин на кој зборува, сослушува и советува е толку смирувачки и прекрасно ми одговара.
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Odlicen psiholog. ​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Odlicen psiholog
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Уште од првата средба Сања ми влеа некое чувство на доверба и желба да продолжам да работам со неа. Самиот начин на кој зборува, сослушува и советува е толку смирувачки и прекрасно ми одговара.
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Ме насочи да размислувам од поинаква перспектива
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Одлична како и секогаш
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Позитивно искуство, како и сите претходни со Сања, и се надевам уште многу наредни :)
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Сања е доста смирена личност која многу добро ги разбира работите. Веднаш после правата сесија почуствував големо олеснување и лесен сон. Посакувам да соработуваме во иднина повторно.
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Со Сања работиме веќе подолго време, и развојот е и повеќе од видлив. Фантастична поддршка и помош, и инспирација за самопомош во ситуации која порано ја немав. Фала ти за сѐ!
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Vednas Po Razgovorot Se Cuvstvuvav Olesnato.
  Ми се допадна што Д-р Бојковска ме насочуваше да го најдеме конкретниот проблем и негово решавање. Дефинитивно ќе ја продолжиме комуникацијата.
  Super kako i sekogas ❤️
  Super kako i sekogas ❤️
  Одличен разговор !!
  Prezadovolna uste od prvata sesija
  Одлично. Добар тек на разговор, поучен, смирувачки.
  После разговорот со Сања се осетив многу смирено. Таа ми отвори многу нови перспективи, со техники за справување со моите проблеми. Имам искуство и со други психолози, но Сања навистина ми помогна уште од самиот почеток. Сигурна сум дека успешно ќе ги решам моите стравови со нејзина помош. Очекувам резултат од техниките и многу наши успешни сесии во постигнување на најдобрата верзија од себеси. Ја препорачувам!
  Сања ми отвара нови перспективи со секој разговор, презадоволна сум.
  Супер искуство, прв пат имав можност да разговарам со психолог, имав мала трема на почетокот но пристапот на докторката беше одличен.Топла препорака и за останатите кои размислуваат, да не се двоумат и да си закажат сесија, докторката ќе ви отвори многу поширок поглед кон работите кои ве оптоваруваат.
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Сања Бојковска-Ѓорѓевиќ е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG