fbpx
Светлана Јовевска

Светлана Јовевска

Специјалности на Светлана Јовевска: Анксиозност - Стрес - Личен раст и развој - Панични напади - Детска психологија - Гешталт терапија - Страв - Депресија - Психосоматски нарушувања - Управување со емоции и стрес

Допишување – 600 денари

Аудио Повик – 1100 денари

Видео повик –  1400 денари

За мене

Од 2011 година работам како училишен психолог. Од 2010-2014 год. посетував едукација по гешталт психотерапија, со што се стекнав со звање Гешталт психотерапевт. Од 2017 год сум лиценциран психолог од Комора на психолози на Македонија. Постојано професионално се усовршувам преку учество на домашни и меѓународни семинари, конференции, работилници, предавања. Работам индивидуално со клиенти, сум држела групни предавања по гешталт терапија на едуканти. Водам групи за личен развој. Пишувам на мојот блог www.mojapsihoterapija.mk статии од областа на психологијата и проблемите со кои секој се соочува од нас и како полесно да се справат со истите.

Мој пристап

Психотерапијата ми овозможува пристап за работа со лица со различна психолошка проблематика. Од анксиозност, депресија, опсесивно-компулсивност, фобии, стрес на работно место, работа со деца и адолесценти, загуби, конфликтни ситуации со себе и другите и разни кризни состојби. Односно се што придонесува личноста да се чувствува непријатно и што ја попречува нејзината добросостојба.

Искуство

 • 2011 - во тек: Психолог во ОУ "Петар Поп Арсов"

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Светлана Јовевска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Светлана Јовевска за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Светлана Јовевска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG