fbpx
Христијан Јосифовски

Христијан Јосифовски

Специјалности на Христијан Јосифовски: Анксиозност - Стрес - Самопочит и безусловно себеприфаќање - Личен раст и развој - Коучинг психологија - Панични напади - Асертивна комуникација - Личен и професионален развој - Организациска психологија

Допишување – 800 денари

Аудио Повик – 1000 денари

Видео повик –  1200 денари

За мене

Здраво! Јас сум Христијан, дипломиран психолог кој има за цел да го подобри менталното здравје на своите клиенти. Верувам во создавање на безбеден, неосудувачки простор каде што клиентите можат да истражуваат и да ги решат своите проблеми. Се стремам да го подобрам општата благосостојба на моите клиенти преку психолошка советување, психотерапија или психоедукативна содржина.

Мој пристап

- Персонализиран пристап кон терапијата, почитувајќи ја индивидуалноста на секој клиент. - Посветеност да им се помогне на клиенти кои имаат потешкотии во справување со секојдневни предизвици и успешно да навигираат во тешки делови од нивниот живот. - Ажурираност кон најновите случувања во психолошкото истражување. Мојот пристап на работа има за цел да ги спои психолошките принципи преку ефективна комуникација за да поттикне разбирање, раст и пред се лична одговорност.

Искуство

 • 2022 - 2023: Практикант по клиничка психологија "Градска општа болница 8ми Септември"

 • Побарај бесплатна консултација од Христијан Јосифовски.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Христијан Јосифовски за работата и искуството со нив. 

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Христијан Јосифовски е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG