fbpx

Ивана Велевска

Ивана Велевска

Специјалности на Ивана Велевска: Детска психологија - Стрес - Личен раст и развој - Родителство - Психодијагностика - Партнерска терапија - Советување на тинејџери - Справување со загуба - Самопочит и безусловно себеприфаќање

Допишување – 800 денари

Аудио Повик – 900 денари

Видео повик –  1000 денари

За мене

Јас сум лиценциран училишен психолог, семеен и системски советник. Во процес сум на доедукација за семеен и системски психотерапевт во институтот за брак, семејство и системска пракса „Алтернатива”. Во истиот институт имам завршено и едукација по психодијагностика. Бидејки сметам дека психичкото здравје е предуслов за квалитетен живот, обожавам да работам со луѓе кои се свесни и кои се грижат за своето ментално здравје. Најчесто работам на личен раст и развој на клиентите, на семејни и партнерски релации како и со родители и деца и нивниот меѓусебен однос. Мојата цел е да ги поттикнам, насочам и да им помогнам на клиентите да станат подготвени за нови можности и промени кај себе кои ќе помогнат да се елиминира постоечкиот симптом.

Мој пристап

Запознавање со клиентот и негово претставување на проблемот. Пружање на целосна поддршка и разбирање како и пофалба за спремноста да побара помош и да си помогне на себе. Со придружување, поставување на низа отварачки и циркуларни прашања се стигнува до целосно спознавање со ситуацијата на клиентот, а потоа со јакнење на личните и семејните снаги му се помага на клиентот да гледа на проблемот на поинаков начин, начин кои би поттикнал промени во целиот семеен систем.

Искуство

 • 2018 - 2021: вклучена во проектот RISE (родителство за целоживотно здравје) како психолог проценител.,
 • 2017 - 2018: сихолог приправник во институт за белодробни заболувања кај децата „Козле” при што пружав психолошка помош и поддршка на родителите и на децата.

 • Статии и текстови

  Побарај бесплатна консултација од Ивана Велевска.

  Пополни ја формата подолу и сподели го накратко проблемот со кој се соочуваш. Ќе добиеш краток бесплатен одговор и можност за попуст или бесплатна сесија од психологот.

  Што велат клиентите?

  Еве што велат клиентите на Ивана Велевска за работата и искуството со нив. 

  Одличен пристап! Ивана е насочена кон решавање на проблемот и дава конкретни насоки. Топла препорака :
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Odlicwn razgovor...mnogu sum zadovolna od poddrskata i razbiranjeto sto gi dobiv od Ivana vo ovok razgovor 👏👍​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  ⭐⭐⭐⭐⭐​
  Ми се допадна пристапот и емпатијата на Ивана. Како за прва сесија имав добар почеток. Едвај чекам да дозбориме
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Над 12000 превземања на нашата мобилна апликација

  12000+ луѓе го направија првиот чекор. Направи го и ти. Ивана Велевска е тука за тебе.

  Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

  Разговор.мк – секогаш тука за тебе!

  Generated by MPG