fbpx

Author: Георги Михаилов

Твоето катче за ментално здравје

Како да се справите со прекумерното размислување и грижа

Јасмина е лиценциран психолог, магистер по советодавна психологија со неколку годишно искуство во полето на психодијагностика и...

Прочитај повеќе

Третман на опсесивно-компулсивно растројство

Дали некогаш ви се случило да се окупирате со некоја застрашувачка мисла која ви носи многу анксиозност...

Прочитај повеќе

Третман на панични напади со помош на когнитивно-бихејвиорална терапија

Панични напади, особено во време на пандемија, се една од најчестите причини за барање помош од психолог....

Прочитај повеќе