fbpx

Катерина Крстевска Ристески

Твоето катче за ментално здравје

Што значи пасивно-агресивно однесување

Пасивно-агресивно однесување се однесува на комуникациски стил или однесување каде што личноста изразува негативни емоции, но го...

Прочитај повеќе

Како нашата професија е дел од нашиот идентитет?

Кога се среќаваме со некого за прв пат, често може да бидеме во искушение да прашаме: „Со...

Прочитај повеќе