fbpx
Работилница

Спречување на Burnout (исцрпеност и професионално согорување)

Кога психологот Ивана Ѓоргиевска ќе се разбуди и веднаш се чувствува лута без желба да стане од кревет, знае дека е на работ на исцрпеност. Синдромот на Burnout е далеку распространет проблем денес и не е изненадувачки што дури и професионалец за ментално здравје, кој помага да се запре растечкиот бран на исцрпеност – понекогаш може го доживее истото.

Пријави се на оваа работилница за да научиш како полесно да спречиш Burnout.

Што можам да очекувам од ова предавање?

Што можете да направите за да спречите исцрпеност? На што треба да внимавате?

На оваа работилница, ќе дискустираме за познатиот феномен на исцрпеност и професионално согорување. Ќе истражиме практични техники за намалување на исцрпеноста предизвикана од брзиот дигитален свет, ке зборуваме за тоа како да ја зајакнете вашата способност за справување и што е најважно, да ги препознаете и да се борите со раните знаци на согорување. Дискусијата ќе биде предводена од психологот Ивана Ѓоргиевска.

Предавач
Ивана Ѓоргиевска
лиценциран психолог

“Мојата цел е да им помогнам на клиентите да се спознаат себеси, да ја подигнат нивната самосвест, да го откријат својот внатрешен свет. За на крај, да дојдат до своите начини, преку кои ефективно ќе се справуваат со животот…”

Датум

29.04.2024 / 19.00 часот

Времетраење

90 минути

Формат

Часот ќе се оддржи онлајн. Бројот на учесници е ограничен на 20.

Цена

300 мкд

Разговор.мк е платформа за ментално здравје чија мисија е да го направи себе-откривањето јасно, лесно и пристапно за сите. Со над 80 лиценцирани психолози достапни за сесии преку нашата мобилна апликација чекориме кон остварување на нашата визија за светот.  

Разговор.мк – секогаш тука за тебе!